23 Ιουλίου 2009

Κετσπάγια: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί για την πρόκριση..."

Οπως ήταν λογικό ο Τιμούρ Κετσπάγια στάθηκε περισσότερο στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Γκρόνιγκεν στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πως "πρέπει να είμαστε σοβαροί για την πρόκριση". Οσον αφορά στην απόδοση των παικτών στάθηκε στην κούραση και στην έλλειψη ρυθμού.

"Δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολο, καθώς έχουμε παίξει πέντε ματς σε δέκα μέρες και δεν ήταν εύκολο να βρούμε ρυθμό αυτόν τον καιρό", είπε ο γεωργιανός για την απόδοση των παικτών του.

Για τις αναμετρήσεις με τη Σλόβαν ο Κετσπάγια σημείωσε: "Η Σλόβαν είναι πολύ καλή ομάδα, ιδίως από τη μέση και πίσω και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε την πρόκριση. Ετσι και αλλιώς σ` αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Αν δεν δείξουμε προσοχή, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τους τραυματίες, εγώ υπολογίζω αυτούς που έχουμε στη διάθεση μας".

Από τους παίκτες μίλησε ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος τόνισε: "Δεν παίξαμε και πάρα πολύ καλά, άλλωστε ήταν λογικό. Ομως έχουμε καλή ομάδα, είμαστε σε καλό επίπεδο και μέχρι τη Σλόβαν θα είμαστε έτοιμοι. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η είσοδος στους ομίλους. Για την προσωπική του απόδοση, είπε: "Στόχος μου είναι να παρουσιαστώ καλύτερος τη νέα σεζόν και να προσφέρω περισσότερα".


Beat Victor at VC Casino

Δεν υπάρχουν σχόλια: