9 Ιουλίου 2009

Βλάζνια - Σλίγκο: Αποφασισμένοι οι Ιρλανδοί

Α΄ ΜΑΤΣ (Σλίγκο – Βλάζνια 1-2): Δύσκολα έγιναν τα πράγματα για τους Ιρλανδούς μετά την οριακή ήττα τους, αν κι έχουν να τα βάζουν με την τύχη τους. Καλύτεροι στο πρώτο μέρος (0-0) όταν και είχαν δύο δοκάρια, δέχτηκαν τα τέρματα από αντεπιθέσεις (69΄και 75΄, το δεύτερο αυτογκόλ) για να μειώσουν στο 89΄ με εύστοχο πέναλτι και ενώ είχε αποβληθεί ο αντίπαλος κίπερ.

ΒΛΑΖΝΙΑ (Αλβανία Νο 288) : Εστω και με μπόλικη βοήθεια από την τύχη το πρώτο βήμα έγινε για την ομάδα του Χασάν Λίκα που έχει το πάνω χέρι αν και στο πρώτο παιχνίδι πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

«Πηγαίναμε στο άγνωστο και ομολογώ πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Πλέον έχουμε μια πρώτη εικόνα των Ιρλανδών ενώ βρήκαμε την ευκαιρία να μελετήσουμε και μερικά dvd με παιχνίδια τους, άρα δεν θα αιφνιδιαστούμε. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα μας για την πρόκριση, πάντως είναι ύπουλο αποτέλεσμα, αν νομίσουμε ότι έχουμε προκριθεί θα το πληρώσουμε» δηλώνει χαρακτηριστικά ο τεχνικός της, την ώρα που ο πρόεδρος της ομάδας έταξε έξτρα πριμ πρόκρισης 50 χιλ. ευρώ.

Πέρσι τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω από την KF Τίρανα, ενώ στο περσινό ΟΥΕΦΑ απέκλεισε στον πρώτο γύρο τη σλοβενική Κόπερ για να βγει νοκ άουτ στη συνέχεια από τη Νάπολι.
Τιμωρημένος ο βασικός κίπερ Γκιρμάι με τον νεαρό Μπισάνι, μέλος της εθνικής ελπίδων της Αλβανίας να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

ΣΛΙΓΚΟ (Ιρλανδία, Νο 242) : Με τον εαυτό της πρέπει να τα βάζει μια και αν ήταν περισσότερο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Πάντως παρά την πίκρα που υπάρχει για το αποτέλεσμα υπάρχει πίστη για νίκη - πρόκριση.
«Επρεπε να έχουμε νικήσει, εμείς τους βάλαμε μέσα στο παιχνίδι και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι λένε πως ήμασταν άτυχοι. Η τύχη δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτά που είδα. Είμαστε ακόμα στο κόλπο, θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην έδρα τους, δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκέψη το ενδεχόμενο της ήττας» υποστηρίζει ο τεχνικός της Πολ Κουκ.

Σε εξέλιξη η ιρλανδική Πρέμιερ, όπου την Κυριακή και ύστερα από μια πολύ βελτιωμένη εμφάνιση η Σλίγκο παραχώρησε ισοπαλία (2-2) στην Ντροχέντα, παραμένοντας στην 8η θέση με 18 βαθ. Εξασφάλισε τη συμμετοχή στη Γιουρόπα Λιγκ μέσω της τέταρτης θέσης την προηγούμενη σεζόν, ενώ η πιο πρόσφατη ευρωπαϊκή της παρουσία ήταν το 1994-95.

Δεν υπάρχουν σχόλια: