31 Ιουλίου 2009

Ντ’ Αλεσάντρο: «Δεν λέω όχι στην ΑΕΚ»


Θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Αντρές Ντ’ Αλεσάντρο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στο «aek365.gr» και παραδέχτηκε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη και γιατί όχι να παίξει μπάλα στην «Ένωση» εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

«Δεν λέω όχι στην ΑΕΚ. Αν δεχτώ μια σοβαρή πρόταση θα το σκεφτώ σοβαρά. Θεωρώ πως το σημαντικό είναι να τα βρουν οι διοικήσεις των δύο συλλόγων, διότι έχω ακόμα συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και στην ερώτηση αν σκέφτεται την επιστροφή του σε ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου, ήταν ξεκάθαρος:

«Σαφώς. Αυτός είναι ο στόχος κάθε ποδοσφαιριστή, να αγωνίζεται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, είμαι ικανοποιημένος στην Ιντερνασιονάλ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνω εδώ».

Όπως αναφέρει η «SportDay», άνθρωπος που λειτουργούσε για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» ρώτησε την Ιντερνασιονάλ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, πόσο τον κοστολογεί. Η απάντηση που πήρε ήταν περίπου 7 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, ο «Δικέφαλος» δεν ρώτησε μόνο για τον 28χρονο παίκτη αλλά και για άλλα ηχηρά ονόματα. Ωστόσο, η μεταγραφή που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο θα γίνει μόνο αν κατατεθούν στην τράπεζα τα 8,5 εκατ. ευρώ των νέων επενδυτών.

Έρχεται πρόταση για Τζεμπούρ

Έτοιμο να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ εμφανίζεται το Αννόβερο. Η Γερμανική ομάδα φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Γαλλοαλγερινού επιθετικού, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλανά του Ντούσαν Μπάγεβιτς εν όψει της νέας σεζόν.

Εξάλλου, ο προπονητής της «Ένωση» έχει εκφράσει την επιθυμία να εντάξει τον Βαγγέλη Μάντζιο στο δυναμικό της ομάδας του. Να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί θέλουν να προσφέρουν στον διεθνή παίκτη τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αναμένεται να του προσφέρουν θέση βασικού στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: