8 Ιουλίου 2009

Στου Ρέντη ο Κόκκαλης

Σημαντικές εξελίξεις, όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, αναμένεται να δρομολογηθούν την επόμενη εβδομάδα, αφού την Παρασκευή (10/7) η αποστολή αναχωρεί για την Ολλανδία και η διοίκηση πιάνει δουλειά...
Η μεταγραφική ενίσχυση μπαίνει σε εφαρμογή και αυτό ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν Σωκράτης Κόκκαλης και Τιμούρ Κετσπάγια, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, την Τετάρτη (8/7).
Ο ισχυρός άνδρας των Πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρεθεί στο Ζέεφελντ, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων που είχαν να κάνουν με την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ και πιθανότατα να μην ταξιδέψει ούτε στην Ολλαδνία, είχε τετ α τετ με τον γεωργιανό τεχνικό.

Μίλησαν για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και την ανάγκη ενίσχυσης που έχει η ομάδα στη γραμμή κρούσης.

Μένει ο Λεντέσμα

Ο Κριστιάν Λεντέσμα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα 2 χρόνια, καθώς ο αργεντίνος αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων. Αλλωστε, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην πατρίδα του. Ο "λύκος" θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Πέμπτη (9/7) για τις λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: