21 Ιουλίου 2009

ΠΑΟ: Επιστρέφει ο Καπουράνης!


Νέος ρόλος για τον Γιώργο Καπουράνη! Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της «Πράσινης Ποδοσφαιρικής Ανάπτυξης», όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ.

Η «ΠΠΑ» είναι ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών ακαδημιών από όλη την Ελλάδα που λειτουργούν υπό την πιστοποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος των «πρασίνων». Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της ανάληψής του, ο Καπουράνης τόνισε πως:
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η επιλογή μου στη θέση αυτή και θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ αυτό τους ανθρώπους της ΠΑΕ», επισήμανε ο νέος πρόεδρος της GFD και προσέθεσε:

«Είναι σημαντικό μέσα από το ποδόσφαιρο να βοηθήσουμε τα παιδιά να ενταχθούν σε ένα αξιακό πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και να μάθουν από τη νεαρή ηλικία πώς να λειτουργούν όχι ατομικά αλλά μέσα από την ομάδα, κάτι που θα τους βοηθήσει καθοριστικά και στη μετέπειτα ένταξή τους στην κοινωνία αποφεύγοντας αρνητικές επιρροές. Παράλληλα, θα δουλέψουμε με γνώμονα την ανάδειξη και την αξιοποίηση ποδοσφαιρικών ταλέντων, στον άξονα των δραστηριοτήτων που η Πράσινη Ποδοσφαιρική Ανάπτυξη έχει ήδη δρομολογήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: