27 Ιουλίου 2009

Ισοπαλία η Σπάρτα, κέρδισε η Σλόβαν


Υπό το βλέμμα του βοηθού του Χενκ Τεν Κάτε, Χέραλντ Φαν ντερ Λεμ, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, Σπάρτα Πράγας, έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Τέπλιτσε.

Η ομάδα της Πράγας ήταν κάκιστη και δεν απείλησε σε κανένα σημείο την αντίπαλό της, η οποία είχε τις ευκαιρίες να πάρει το «τρίποντο» στην πρεμιέρα του τσεχικού πρωταθλήματος. Αντίθετα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Σλόβαν Μπρατισλάβας, πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα Σλοβακίας. Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν στο 37' με τον Γκαούτσο, ενώ ο Σλόβακ με πέναλτι έκανε στο 80' το 2-0.

Η Σλόβαν είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από τη Νίτρα, που έχει όμως έναν αγώνα περισσότερο. Συνεχίζει να απογοητεύει η Βελαρένγκα στο νορβηγικό πρωτάθλημα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχασε στην έδρα της με 3-0 από την πρωτοπόρο της λίγκας, Οντ Γκρένλαντ, και παρέμεινε στην όγδοη θέση. Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό ο Μπρένε και ακολούθησαν δύο γκολ του Πέτερ Κόβατς στο 67' και στο 87'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: