1 Ιουλίου 2009

Στην Παιανία για πρώτη φορά οι Κατσουράνης και Λέτο

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Κώστας Κατσουράνης και Σεμπάστιαν Λέτο.
Οι δύο παίκτες πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις, συναντήθηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες και στη συνέχεια έκαναν χαλαρή προπόνηση.

Ο Χενκ Τεν Κάτε καλωσόρισε τους δύο παίκτες στην ομάδα και τους σύστησε στην υπόλοιπη ομάδα:

«Από σήμερα αυτοί οι δύο παίκτες θα είναι μαζί μας. Είναι δύο παίκτες που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ», τόνισε ο Ολλανδός, που μάλιστα χάρισε την απογευματινή προπόνηση στους παίκτες του.

Ο Τεν Κάτε δήλωσε ικανοποιημένος από το ζήλο που δείχνουν οι παίκτες του τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και αποφάσισε να τους ξεκουράσει το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι ανακοινώσεις

Την απόκτηση των Σεμπάστιαν Λέτο και Κώστα Κατσουράνη ανακοίνωσε κι επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Τετάρτη (1/7) το απόγευμα.

O έλληνας διεθνής μέσος αποκτήθηκε για τέσσερα χρόνια και οι αποδοχές του (750.000 ευρώ) αναμένεται μαζί με τα μπόνους να φτάσουν το 1,2 εκ. ευρώ, ενώ ο Λέτο αποκτήθηκε για πέντε χρόνια, ως το 2014, και θα αμείβεται ετησίως με 1,1 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 4 ετών με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κατσουράνη, τον οποίο απέκτησε με μεταγραφή από τη Benfica FC».

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 5 ετών με τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Λέτο, τον οποίο απέκτησε με μεταγραφή από τη Liverpool FC».



Δεν υπάρχουν σχόλια: