10 Ιουλίου 2009

Ανανεώνουν Καραγκούνης-Σαλπιγγίδης

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ματίας Μπιέσμιρ, στον Παναθηναϊκό ρίχνουν το βάρος στις ανανεώσεις των Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Χενκ Τεν Κάτε. Αμφότερες οι δύο ανανεώσεις θα έχουν ισχύ μέχρι το 2012.

Αναφορικά με την περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη, θα υπάρξει και αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του. Η "τυπάρα" θα έχει αποδοχές ανάλογες με τον Κώστα Κατσουράνη, που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σαλπιγγίδη τώρα, ο Τεν Κάτε πιστεύει πολύ στην αξία του και δεν σκέφτεται ούτε γι` αστείο την παραχώρηση του σε άλλον σύλλογο. Η διάθεση του ποδοσφαιριστή για παραμονή στην ομάδα, είναι δεδομένη και λογικά όλα θα τελειώσουν θετικά και σε αυτήν την περίπτωση.

Ερχεται ο Μπιέσμιρ

Ο Ματίας Μπιέσμιρ τώρα, αναμένεται στην Ελλάδα άμεσα (ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο) για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, με το "τριφύλλι" να έχει συμφωνήσει με την Γκέτεμποργκ, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 400.000 ευρώ. Μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο 23χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός θα ενταχτεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού από τώρα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει η ελληνική ομάδα έξι μήνες, για να μείνει ελεύθερος.

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: