9 Ιουλίου 2009

Μπάγεβιτς: "Θέλουμε τον Σεϊταρίδη"

Και ενώ τα νερά στη "λίμνη" της ΑΕΚ ήταν ήρεμα, ξαφνικά ταράχτηκαν από την "πέτρα" Σεϊταρίδη που προέκυψε στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης. Ο καλύτερος Έλληνας δεξιός μπακ, είναι ο διακαής πόθος του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που στο πρόσωπο του Γιούρκα βλέπει όλη τη δεξιά πλευρά. Επίσης στόχος είναι και ο Λεονάρντο που δεν θα αργήσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αναφέρθηκε στα ανοιχτά ζητήματα της Ένωσης και έδωσε ξεκάθαρες θέσεις όσον αφορά τους Σεϊταρίδη, Λεονάρντο, τον Στέλιο Μανωλά, τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και τους στόχους της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν που δεν είναι άλλοι από το νταμπλ και την πορεία στην Ευρώπη.

"Θέλουμε τον Γιούρκα"

Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που βρίσκεται η ΑΕΚ, ο τεχνικός της ομάδας, λέει ξεκάθαρα τους στόχους προκειμένου να συμπληρωθεί το κιτρινόμαυρο παζλ. Όπως λοιπόν με τον Λεονάρντο, έτσι για ακόμα μια φορά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε πως πρώτος στόχος για τη δεξιά πλευρά είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης: "Είναι αλήθεια ότι τον θέλουμε. Ο πρόεδρος κάνει κάποιες κινήσεις αλλά είναι δύσκολη περίπτωση και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι σίγουρο. Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα"

Το "ταβάνι" που βάζει η Ένωση στο οικονομικό κομμάτι του συμβολαίου δεν ξεπερνά τις 700.000 ευρώ το χρόνο, ενώ περιλαμβάνει και μπόνους αποδοχών. Μέχρι στιγμής πάντως, ο Έλληνας δεξιός μπακ αναζητά κάποια ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του (θέλει Ιταλία), κάτι που βέβαια δεν αγχώνει την ΑΕΚ, καθώς έχει το περιθώριο να περιμένει μέχρι και τον Αύγουστο για να αποσπάσει την υπογραφή του διεθνή αμυντικού.

Η μόνη εξέλιξη που θα οδηγήσει την ΑΕΚ σε αναζήτηση άλλου παίκτη είναι σε περίπτωση που ο ίδιος ο Σεϊταρίδης πει στους ανθρώπους της Ένωσης να μην τον περιμένουν διότι ψάχνει μόνο για ομάδα εκτός Ελλάδας.

Πάντως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν πρόκειται να γίνει καθώς ο παίκτης θα έχει συνάντηση σήμερα (9/7), το αργότερο αύριο(10/7), με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Θανόπουλο και η συγκεκριμένη επαφή δείχνει πως ο παίκτης καλοβλέπει και την περίπτωση ΑΕΚ.

"Πάμε για πρωτάθλημα"

Με την πιθανή ενίσχυση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, η ΑΕΚ δείχνει έτοιμη για τη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά και χωρίς αυτόν, ο Μπαγεβιτς πιστεύει στην ομάδα και τους παίκτες του και το δείχνει συνέχεια με τις δηλώσεις του: "Πρώτος στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα. Αυτό ξέρω εγώ και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Φυσικά, μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη".

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν την Ένωση αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα, κάτι που θέλει και ο ίδιος ο τεχνικός του δικεφάλου, καθώς στο πρόσωπο των παικτών του βλέπει κάτι που του δίνει σιγουριά προκειμένου να επαναλαμβάνει (τουλάχιστον 4 φορές μέχρι τώρα) ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Μάλιστα στις δηλώσεις του έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο τονίζοντας πως: "Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Κανείς δεν θα χάσει τα λεφτά του με την αγορά ενός διαρκείας. Θα τον ανταμείψουμε"!

Δεύτερος στόχος ο Λεονάρντο

Όσον αφορά την περιβόητη περίπτωση του Λεονάρντο ο Ντούσαν Μπαγεβιτς, ξεκαθάρισε και πάλι πως ο παίκτης είναι βασικός στη μεταγραφική του λίστα: "Θέλουμε και τον Λεονάρντο αλλά υπάρχουν δυσκολίες και για την δική του περίπτωση. Αν δεν τα καταφέρουμε, έχουμε εναλλακτικές λύσεις".

Αυτό το ξέρει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που κάνει τα αδύνατα δυνατά (με τη στάση του) προκειμένου να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι και την Παρασκευή, οπότε και είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία, αναμένεται να κάνει ακόμα μια κίνηση η διοίκηση της ομάδας.

Εάν διαπιστωθεί πως ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, δεν δείχνει τη διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον παίκτη, τότε η ΑΕΚ θα στραφεί στην περίπτωση άλλου ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, ο οποίος έχει ήδη βρεθεί, αλλά το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: