26 Ιουλίου 2009

ΒΙΝΤΕΟ: Βγάζει μάτια ο Κάλστρομ, πιέζει για ΟΣΦΠ ο Μπομπό

Λιόν και Μπεσίκτας αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) σε φιλικό προετοιμασίας, με τον Κιμ Κάλστρομ να πετυχαίνει και πάλι γκολ και να εντυπωσιάζει.




Ο Σουηδός μέσος ήταν εκ νέου πέραν από σκόρερ με εξαιρετικό σουτ και ο καλύτερος παίκτης των "λιονέ", οι οποίοι έπαιξαν με σύστημα 4-5-1.

Ο Κάλστρομ (Σέλστρεμ με την σωστή προφορά), αγωνίστηκε δίπλα στον Τουλαλάν, ενώ μπροστά τους στο κέντρο ήταν οι Μπάστος, Γκοβού και Έντερσον.

Στράικερ ήταν ο Πικιόν, αφού ο Λισάντρο Λόπες είναι τραυματίας. Τερματοφύλακας ο Βεκούτρ και στην άμυνα οι Κλερκ, Μπουμσόνγκ, Μποντμέρ και Σισοκό.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν αριστερά σε άμυνα και κέντρο οι Αλί Σισοκό και Μπάστος, αντίστοιχα, με τους ανθρώπους της Λιόν να νιώθουν πως βρήκαν τους αντικαταστάτες των Αμπιντάλ και Μαλουντά, άλλωστε έδωσαν για αυτούς φέτος 33.500.000 ευρώ.

Πιέζει ο Μπομπό με την συμπεριφορά του

Ο Μπομπό ήταν στην βασική ενδεκάδα της Μπεσίκτας, δεν έκανε καλή εμφάνιση και είχε αρκετά νεύρα, ενώ δεν χαμογέλασε ούτε μία στιγμή.

Ο Βραζιλιάνος έδειχνε συχνά την απογοήτευσή του και οι Τούρκοι εκτιμούν ότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να πιέσει την διοίκηση της Μπεσίκτας να τον αφήσει να πάει στον Ολυμπιακό.

Μέχρι το 60' αγωνίστηκε ο Μπομπό και τον αντικατέστησε ο Νομπρέ ο οποίος στο 86' ισοφάρισε απαντώντας στο γκολ του Κάλστρομ (Σέλστρεμ) από το 69'.

ΛΙΟΝ: Βεκούτρ, Κλερκ, Μπουμσόνγκ (57' Μενσά), Μποντμέρ, Σισοκό (56' Γκρόσο), Τουλαλάν, Σέλστρεμ, Έντερσον (83' Ταφέρ), Μπάστος (56' Μουνιέρ), Γκοβού, Πικιόν (59' Πιάνιτς).
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ρουστού (70' Χακάν), Ερχάν (70' Ερκάν), Σίβοκ, Φεράρι, Ισμαΐλ, Χολόσκο, Ερνστ (74' Ουγκούρ), Φινκ, Τέλο, Γιουσούφ (60' Σερντάρ), Μπομπό (60' Νομπρέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: