30 Ιουλίου 2009

Επίθεση Κόκκαλη στο... "ΦΩΣ"!



Σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα ποδοσφαιρικά ήθη προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά από προσωπική επιλογή του Σωκράτη Κόκκαλη!
Έβγαλε ανακοίνωση καταγγέλοντας την γνωστή ανεξάρτητη (και όχι "υπαλληλική") αθλητική εφημερίδα το "ΦΩΣ", ως "προβακατόρικη" με αφορμή δημοσιεύματα για ενδεχόμενη μεταγραφή του Φαν Νιστελρόι στον Ολυμπιακό!
Η πρωτοφανής ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής:
«Τόσο την ημέρα του αγώνα με τη Σλόβαν, όσο και μια ημέρα μετά τη νίκη της ομάδας μας στην Μπρατισλάβα, οι γνωστοί προβοκάτορες ξαναχτύπησαν, προαναγγέλλοντας δήθεν «μεταγραφικές βόμβες», προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση στον κόσμο της ομάδας μας. Πιθανότατα όμως οι «βόμβες», που κατ' εξακολούθηση προαναγγέλλουν, έχουν ήδη σκάσει δίπλα τους, με αποτέλεσμα να μην ξέρουν τι γράφουν και τι λένε», αναφέρει η ανακοίνωση.
Είδες τι σου κάνει, εάν ο πρόεδρος μιας ΠΑΕ διαθέτει... κομμουνιστική παιδεία-αφού ο όρος "προβοκάτορας" παραπέμπει σε φρασεολογία Κομμουνιστικών Κομμάτων περασμένων δεκαετιών;
Και θεωρείται τυχαίο πως ο Σ. Κόκκαλης έκανε (ως φοιτητής) το... ντοκτορά του στην Ανατολική Γερμανία του αλήστου μνήμης Έρικ Χόνεκερ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: