9 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Σουηδία Κύπελλο: Γκέτεμποργκ - Γκέφλε

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ: Τη Δευτέρα αγωνιζόταν εκτός έδρας με τη Χάλμσταντ. Επαιξε μέτρια και το τελικό 0-0 δίνει ακριβώς την εικόνα του παιχνιδιού. Προβληματισμός στους οπαδούς, αφού μετά τη φυγή του Γουέρνμπλουμ για την Αλκμάαρ, είναι πολύ πιθανό να μεταγραφεί και ο Μπίασμιρ, χωρίς η ομάδα να έχει κάνει κινήσεις για να τους καλύψει.

«Εχω δύο ισάξιες ενδεκάδες και δεν υπάρχει πρόβλημα», λέει ο Ρεν και αυτό απομένει να φανεί και στο γήπεδο. Ο Γιόχανσον πάντως (9/0), που ουσιαστικά έπαιξε στη θέση του Γουερνμπλουμ στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Χάλμσταντ, δεν έδειξε και πολλά πράγματα.

Φυσικά όλοι βλέπουν μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση στα ημιτελικά, αφού η Γκέφλε δεν είναι αντίπαλος που τρομάζει. Μεγάλη έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός του Μπίασμιρ από την αποστολή του αγώνα. Η επίσημη δικαιολογία της διοίκησης ήταν πως θέλει να προφυλάξει τον παίκτη για το ντέρμπι με την ΑΪΚ, στο οποίο θα λείψει ο Σίγκουρντσον, αλλά οι φήμες για επικείμενη μεταγραφή φουντώνουν όλο και περισσότερο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κρίστενσεν – Γιόχανσον, Σίγκουρτσον, Κάρλσον, Γιόνσον – Ερικσον, Σβένσον – Σελάκοβιτς, Ολσον, Αλεξάντερσον – Ισέν.

ΓΚΕΦΛΕ: Συμβιβάστηκε με την ισοπαλία στην έδρα της με τη Χάκεν, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ των φιλοξενουμένων και κινδύνεψε και με δεύτερο, αλλά όταν ξύπνησε ισοφάρισε και έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο έδειξε πως δεν τη «χαλάει» η ισοπαλία.

«Η Γκέτεμποργκ είναι το φαβορί αλλά μην μας ξεγράφετε ακόμα», είπε ο Ολσον που θα κατεβάσει βασικούς. Ανανέωσε για ένα χρόνο ο πολύτιμος μέσος Λαντό (13/1), ενώ παίρνουν σειρά κι άλλοι. Το μόνο πρόβλημα που βασανίζει τον Ολσον είναι η απουσία του Κονγκολέζου μέσου Μπαπούπα (11/0), ο οποίος είναι τραυματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: