4 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Βραζιλία: Σε «ουδέτερο» η Φλαμένγκο

ΣΑΝΤΟ ΑΝΤΡΕ –ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ

ΣΑΝΤΟ ΑΝΤΡΕ: Πολύ κακή εμφάνιση της «Ραμαλιάο» στο Σαλβαντόρ. Η Σάντο Αντρέ παρουσιάστηκε ασύνδετη και γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από τη γηπεδούχο Βιτόρια.

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι από τους παίκτες μου και βέβαια τους τρεις πόντους της νίκης» δήλωσε ο τεχνικός Σέρζιο Γκέντες μετά την τελευταία προπόνηση.

Κανένα πρόβλημα στη Σάντο Αντρέ που θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα. «Πράσινο φως» από το ιατρικό τιμ για τον έμπειρο μπακ Γκουστάβο Νέρι (5/0) που επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Επιστρέφουν από τιμωρία ο βασικός μέσος Ελβις (4/2) όπως και ο βαρύς επιθετικός Νούνες (6/3).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Νενέκα – Σισίνιο, Σεζίνια, Μαρσέλ, Γκουστάβο Νέρι – Φερνάντο, Ρικάρντο Κονσεϊσάο, Ελβις, Μαρσελίνιο Καριόκα – Πάμπλο Εσκομπάρ, Νούνες.

ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ: Δήμιος των «μινέιρος», μετά την Κρουζέιρο, έριξε 4άρα και στην Ατλέτικο πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχομένη νίκη για πρώτη φορά φέτος. Η ομάδα του Εστέβαν Σοάρες προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο μέρος και χωρίς να πανικοβληθεί όταν ισοφαρίστηκε στην επανάληψη, πάτησε γκάζι και πήρε άξια τη νίκη.

«Είμαι ευχαριστημένος από αυτά που είδα στις προπονήσεις. Διορθώσαμε αρκετά πράγματα κι ελπίζω να τα δω στο αποψινό ματς. Είμαστε στην πρώτη τετράδα και θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε εκεί» είπε ο Εστέβαν Σοάρες.

Ο σημαντικός μέσοεπιθετικός Τιάγκο Ουμπέρτο (8/3) συμπλήρωσε κάρτες, ενώ εκτός αποστολής μένει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος Πεντράο (8/6) που διαπραγματέυεται τη μεταγραφή του σε ομάδα των Αραβικών Εμιράτων. Αντικαταστάτες τους οι Φερνάντο (8/1) και Βαλ Μπαϊάνο (4/0), αντίστοιχα. Τιμωρημένος ο δεξιός ακραίος Μάρκος Πιμεντέλ (6/2), θα αντικατασταθεί από τον Εντερ (7/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Ρενέ – Σαντάο, Αντρέ Λουίς, Λεάντρο Καστάν – Εντερ, Ραλφ, Εβερτον, Σούσα, Μάρσιο Καρέκα – Φερνάντο, Βαλ Μπαϊάνο.

ΣΑΝΤΟΣ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

ΣΑΝΤΟΣ: Μέτρια εμφάνιση στο «κλάσικο» για την ομάδα του λιμανιού. Η Σάντος πήρε το βαθμό (1-1) στο ματς με την Παλμέιρας, η κρίση όμως συνεχίζεται.

Ο Βάγνκερ Μανσίνι είναι υπό πίεση, με την ομάδα να αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς και τον Βαντερλέι Λουσεμπούργκο να φημολογείται ως πιθανός αντικαταστάτης του. Φαίνεται τουλάχιστον να εκτονώνεται η κόντρα μεταξύ νεότερων και παλιών, που ξέσπασε μεσοβδόμαδα, μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια ο Ντόουγκλας (3/0), καθώς ο βασικός Φάμπιο Κόστα (5/0) είναι τιμωρημένος και τραυματίας ταυτόχρονα. Εξέτισαν και επιστρέφουν ο αριστερός μπακ Λέο (4/1) και ο στόπερ Φαμπιάνο Ελερ (5/0), με τον πρώτο να είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ τη θέση του δεύτερου διατηρεί ο βαρύς αμυντικός Ντομίνγκος (2/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ντόουγκλας – Βάγκνερ Ντινίζ, Φαμπάο, Ντομίνγκος, Λέο – Ρομπέρτο Μπρούμ, Ροντρίγκο Σόουτο, Πάουλο Ενρίκε Λίμα, Μάντσον – Ρόμπσον, Κλέμπερ Περέιρα.

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ: Βρίσκει το δρόμο της ξανά υπό τις οδηγίες του Λεάο. Η Σπορτ εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Γκρέμιο, που είχε το μυαλό στον ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά και το αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία λεπτά, και έφτασε σε άξια νίκη με 3-1.

Δύσκολη η εβδομάδα για τον τεχνικό Λεάο, που έχασε τον αδελφό του, ταξίδεψε στο Σάο Πάουλο για την κηδεία και επέστρεψε απευθείας στις προπονήσεις για το δύσκολο αποψινό ματς. Ο έμπειρος τεχνικός παρατάσσει την ομάδα με 3-6-1 και βασικό στόχο να μη χάσει. Μοναδικός προωθημένος ο ταχύς νεαρός Σίρο (5/0) που έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ίωσης, αλλά πλέον δηλώνει έτοιμος. Η Σπορτ δεν έχει κάνει νίκη ακόμα εκτός έδρας.

Εξέτισαν και επιστρέφουν ο μέσος Λουσιάνο Ενρίκε (7/0) και οι αμυντικοί Ιγκορ (6/1) και Ντουρβάλ (6/1). Πράσινο φως από το ιατρικό τιμ για τους Μοασίρ (5/0) και Αντράντε (2/0), ο δεύτερος επιστρέφει μετά από μακρά απουσία. Δεν τα βρήκε στην ανανέωση του συμβολαίου και αποχώρησε ο καλός στράικερ Ουίλσον (5/1).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-6-1): Μαγκράο – Ιγκορ, Σέζαρ, Ντουρβάλ – Ελντερ Γκράνζα, Σάντρο Γκοϊάνο, Αμίλτον, Φαμπιάνο, Ούγκο, Ντούτρα – Σίρο.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΒΙΤΟΡΙΑ

*** Στο γειτονικό «Ενζενιάο», γήπεδο της Μποταφόγκο, το σημερινό ματς αφού στο «Μαρακανά» έχει συναυλία-γιορτή για τα 50 χρόνια καριέρας του δημοφιλούς τραγουδιστή Ρομπέρτο Κάρλος, αγαπημένου, προφανώς, της μητέρας του ομώνυμου παίκτη της Φενέρμπαχτσε.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Εναν βαθμό πήρε από το «κλάσικο» (0-0) με τη Φλουμινένσε και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη. Η Φλαμένγκο δεν ξεκίνησε καλά, ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να φέρει τη νίκη.

Πρόβλημα και πάλι με τον Αντριάνο που έλειψε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της Παρασκευής, όμως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής. «Ειμαστε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και έτοιμοι για το ματς κόντρα στη Βιτόρια», δήλωσε ο προπονητής Κούκα, που δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα.

Επιστροφή από τιμωρία για το βασικό στόπερ Ρονάλντο Ανζελίν (7/0), όπως και τον βασικό αμυντικό χαφ Κλέμπερσον (4/0), που έλειπε με τη «σελεσάο». Μυστήριο με την παραμονή του σημαντικού μέσου Ιμπσον (5/2) καθώς ο δανεισμός του από την Πόρτο λήγει αύριο. Επεσε στις τρεις από πέντε αγωνιστικές η ποινή του αμυντικού Αΐρτον (6/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Μπρούνο – Λεονάρντο Μόουρα, Ρονάλντο Ανζελίν, Ουέλιντον, Χουάν – Ουίλιανς, Τορό, Κλέμπερσον, Ιμπσον – Εμερσον, Αντριάνο.

ΒΙΤΟΡΙΑ: Καταιγιστική η ομάδα της Μπαΐα, σκόρπισε τη Σάντο Αντρέ με 4-1 και συνεχίζει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Η Βιτόρια ήταν πολύ καλή σε όλη τη διάρκεια και έφτασε εύκολα σε μια ακόμα νίκη.

«Δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί η Φλαμένγκο από την αλλαγή έδρας. Νομίζω πως το Ενζενιάο είναι περισσότερο έδρα από Μαρακανά, με τον κόσμο να είναι πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε ο μέσος Λεάντρο Ντομίνγκες.

Κανένα πρόβλημα για τον τεχνικό Πάουλο Σέζαρ Καρπεζιάνι. Ξανά στην εντεκάδα ο νεαρός επιθετικός Ελκισον (2/1) που σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός. Σε ομάδα της Ιαπωνίας μετακόμισε ο στράικερ Νέτο Μπαΐανο (4/1).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Βιάφαρα – Ουάλασι, Βίτορ Ράμος, Αντερσον Μαρτίνς – Αποντί, Βάντερσον, Ουέλιτον, Λεάντρο Ντομίνγκες, Λεάντρο - Ελκισον, Ρόζερ.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: