30 Ιουλίου 2009

Τελεσίγραφο Πατέρα εν όψει της ρεβάνς και αναζήτηση ευθυνών


Η επομένη της ντροπιαστικής εμφάνισης και ήττας από την Σπάρτα στην Πράγα βρήκε τους πάντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού σε βαθιά περισυλλογή. Προπονητές και παίκτες προσπαθούσαν να βάλουν τα πράγματα κάτω και να καταλάβουν πως παρουσιάστηκε έτσι η ομάδα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, με συνέπεια να έρθει αυτό το αποτέλεσμα που μειώνει τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δυσαρέσκεια Πατέρα για Τεν Κάτε και παίκτες

Η διοίκηση των «πρασίνων» από την πλευρά της, όπως είναι φυσικό διακατέχεται από εκνευρισμό τόσο για τις επιλογές του Τεν Κάτε, όσο και για την νωχελικότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών, που ήταν ωσεί παρόντες στην Πράγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας μετέφερε μέσω του Κώστα Αντωνίου στους ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό τιμ αυτή την δυσαρέσκεια που υπάρχει, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως πρέπει πάση θυσία να προκριθούν την Τρίτη, καθώς οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες τόσο για την ομάδα, όσο και προσωπικά για τον καθένα τους.

Κουβέντα Τεν Κάτε, παικτών και αναζήτηση ευθυνών

Στην Παιανία, στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης διεξήχθη... μίτινγκ ανάμεσα στον Τεν Κάτε και τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ολλανδός τεχνικός είχε ευρεία κουβέντα με όλους τους παίκτες σε μια προσπάθεια να βρουν τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε τόσο κακός στο ματς της Πράγας.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κακή εικόνα που είχαν οι περισσότεροι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν, ενώ παράλληλα τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στον επαναληπτικό, ώστε να μην βγεί από τόσο νωρίς εκτός Champions League ο Παναθηναϊκός.

Τον λόγο πήραν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές με προεξέχοντες τους αρχηγούς (Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης), ενώ βαρύνουσα ήταν και η άποψη του Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: