11 Ιουλίου 2009

"Κόκκινος" ο Μαρέσκα!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Εντζο Μαρέσκα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Σεβίλη, το απόγευμα του Σαββάτου (11/7). Με τον τρόπο αυτό μπήκε αίσιο τέλος σε μια μεταγραφή που ενδιέφερε πολύ τον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες του οποίου δεν την άφησαν να εξελιχθεί σε σίριαλ.
Ο 29χρονος ιταλός αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, αφού προηγουμένως αποχαιρετήσει τους φίλους της Σεβίλης, στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Κυριακής (12/7).
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ενζο Μαρέσκα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Σεβίλη, το απόγευμα του Σαββάτου (11/7). Με τον τρόπο αυτό μπήκε αίσιο τέλος σε μια μεταγραφή που ενδιέφερε πολύ τον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες του οποίου δεν την άφησαν να εξελιχθεί σε σίριαλ. Ο 29χρονος ιταλός αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, αφού προηγουμένως αποχαιρετήσει τους φίλους της Σεβίλης, στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Κυριακής (12/7).



Η συμφωνία ολοκληρώθηκε λίγες ώρες πριν, με τους ισπανούς να απαντούν καταφατικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του ιταλού μέσου, με τον οποίο προηγουμένως είχαν έρθει σε πλήρη συμφωνία. Ο ποδοσφαιριστής πλέον αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους νταμπλούχους ελλάδος.

Στη συνέχεια, είναι πολύ πιθανό να μεταβεί και αυτός στο Ερμελο της Ολλανδίας, για να συμμετάσχει σε κάποιο από τα φιλικά του Ολυμπιακού, καθώς από άποψη φυσικής κατάστασης βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα, καθώς τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της Σεβίλης. Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Σεβίλης:

"Ενώ ο Μαρέσκα προπονούταν το πρωί με την υπόλοιπη ομάδα της Σεβίλης, οι διοικούντες της ομάδας ολοκλήρωσαν τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην ελληνική ομάδα, στην οποία είχε προηγουμένως συμφωνήσει παίξει. Πλέον ο Μαρέσκα είναι μέλος των πρωταθλητών Ελλάδος. Ολες οι πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες με την εν λόγω εξέλιξη.

Ο Μαρέσκα, που έμεινε στην Σεβίλη για τέσσερα χρόνια -τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία της ομάδας- θέλησε να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους της ομάδας και θα το πράξει μέσω της συνέντευξης Τύπου που θα δώσει την Κυριακή (12:00) στην αίθουσα Τύπου του Σάντσες Πιθχουάν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: