29 Ιουλίου 2009

«Χαλάει» του Εντίνιο στη Μάλαγα, επιστρέφει η ΑΕΚ

Εκεί που όλα έδειχναν πως απέμεναν μόνο λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Εντίνιο από την ΑΕΚ στη Μάλαγα, προέκυψε πρόβλημα με τα ιατρικά τεστ στα οποία υπεβλήθη ο Πορτογάλος φορ και πλέον η μεταγραφή κρέμεται από μια κλωστή.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ElMalaga.com» ο 26χρονος παίκτης έχει ένα πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο και ίσως αυτό αποτελέσει τροχοπέδη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στην Ισπανική ομάδα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το θέμα είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας, αν και πλέον τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Οι δύο πλευρές πάντως ήταν ένα βήμα πάντως από τις υπογραφές, με τον Εντίνιο να έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο.

«Αντίο» με εργομετρικά

Λίγες ώρες προτού πάρουν το αεροπλάνο της επιστοφής για την Αθήνα οι παίκτες της ΑΕΚ πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Οι Σκόκο και Μαντούκα ένιωσαν κάποιες ενοχλήσεις λίγο πριν το τέλος του εργομετρικού και αποχώρησαν, χωρίς να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκέντσογλου, Μανωλάς, Ταχτσίδης, Χετεμάι, Τζιμπούρ, Κουτρομάνος και Μπλάνκο.

Στο μεταξύ, ο Μπάγεβιτς έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του. Για το Σάββατο (1/8) έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις (8.00GR και 18.30), οι οποίες θα είναι κλειστές για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: