28 Ιουλίου 2009

«Είμαστε έτοιμοι» είπε ο Τεν Κάτε για την κρίσιμη αναμέτρηση...


Σίγουρος για την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει των αγώνων με τη Σπάρτα Πράγας εμφανίστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε, σημειώνοντας πως «ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν είναι έτοιμος συνολικά, αλλά για αυτά τα ματς είμαστε έτοιμοι».

Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του Μπράις Μουν, δεν θέλησε να τον αποκαλύψει. Ο Καραγκούνης, παρουσιάστηκε αρκετά συγκρατημένος για το ματς της Τρίτης σημειώνοντας ότι «δεν είναι καθόλου εύκολος αγώνας».

«Είχαμε τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας. Αν θέλετε να σας μιλήσω γενικά απαντώ όχι, αλλά για το παιχνίδι αυτό, ναι, είμαστε έτοιμοι...», απάντησε ο Ολλανδός στην ερώτηση αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος.

Με χιούμορ σχολίασε την ερώτηση για το πως θα κατεβάσει την ομάδα, λέγοντας: «Εχω ραντεβού σε πέντε λεπτά με τον προπονητή της Σπάρτα να του πως τι θα κάνω. Γι' αυτό βιαστείτε...».

Για τον τραυματισμό του Μουν και αν μπορεί ο Μπιέρσμιρ να ανταποκριθεί στον ρόλο αυτό, είπε: «Μπορεί και ο Βύντρα μπορεί και ο Μαχλέλης. Έχουμε λύσεις. Ακόμα και ο Γκάμπριελ, μπορεί σε αυτή την θέση με σκοπό να έχουμε κάτω την μπάλα».

Για τις διαφορές της Σπάρτα σε σχέση με πέρυσι, τόνισε: «Αν αναλογιστούμε ότι έχει διαφορετικό προπονητή, αλλά δεν έχει πολλές αλλαγές. Η Σπάρτα κρατάει καλά την μπάλα.

»Επειδή κερδίσαμε πέρσι δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το κάνουμε καιο φέτος αυτό. Θα έχουμε αρκετά προβλήματα την Τρίτη. Αλλά νομίζω η ομάδα μου είναι έτοιμη».

Τέλος, για το αν μπορεί να θέσει στόχους για μια καλή πορεία στο Champions League, σημείωσε: «Δεν είμαι σε θέση να τονίσω τους στόχους που είχαμε μια πιο συμπαγή ομάδα.

»Φέτος ήρθαν άλλοι παίκτες πιο ποιοτικοί που θέλουν ωστόσο χρόνο. Αφού δαγκώσαμε λίγο... θέλουμε να ξαναζήσουμε τέτοιες εμπειρίες. Θέλουμε να περάσουμε ακόμα τέτοιες στιγμές».


«Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας»

Λακωνικός και μετρημένος ήταν ο αρχηγός του «τριφυλλιού», τονίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης. «Κοιτάμε την δουλειά μας. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Και μόνο ότι την αντιμετωπίζουμε στον γύρο αυτό λέει πολλά.

»Κάθε ματς έχει την δική του ιστορία. Μακάρι να βγούμε και αύριο νικητές. Τα δύσκολα ξεκινάνε από αύριο. Είδαμε και την Λάρισα. Στο πρώτο ματς πέρσι είμασταν σοβαροί και στο δεύτερο ματς παραλίγο να την πατήσουμε».

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: