27 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Β’ Σουηδίας: Μάχη σωτηρίας

ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ-ΤΡΟΛΧΑΤΑΝ

Η Ατβίνταμπεργκ ήταν η νικήτρια την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 0-1 της Τρολχάταν.
Επέστρεψε, έτσι, άμεσα στις νίκες μετά την εξάρα από τη Μιάλμπι, ενώ σε περίπτωση που κερδίσει και σήμερα, θα περάσει μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αμφίβολος είναι ο βασικός αμυντικός Τίνερχολμ.
Δεύτερη σερί ήττα για την Τρολχάταν ήταν το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής, αποτέλεσμα με το οποίο παρέμεινε εντός της ζώνης των μπαράζ υποβιβασμού. Τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός Ματίεβιτς, ενώ αμφίβολος ξανά είναι ο βασικός μέσος Νταλίν (2 Γ).

ΣΙΡΙΟΥΣ-ΒΕΣΜΠΙ
Σε παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, Βέσμπι και Σίριους αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0 και παρέμειναν ουραγοί στη βαθμολογία.
Η Σίριους έπαιξε κυρίως για να μη χάσει και τα κατάφερε, ενώ παρέμεινε αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι (1-1-0). Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα απουσιών, ενώ κάποιες μακροχρόνιες απουσίες δεν επηρεάζουν.
Η Βέσμπι δεν κατάφερε να κερδίσει για τρίτο σερί παιχνίδι (0-2-1), χωρίς μάλιστα να σκοράρει σε κανένα από αυτά τα τρία παιχνίδια. Αμφίβολος παραμένει ο βασικός αμυντικός Μότας.

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ-ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ
Σε παιχνίδι…τάβλι την προηγούμενη αγωνιστική η Σούντσβαλ κέρδισε με 4-6 τη Γιόνσεπινγκ, πετυχαίνοντας τα δύο τελευταία της γκολ στο 89’ και 92’.
Η Σούντσβαλ προηγήθηκε με 0-2 και 2-4, ισοφαρίστηκε και τις δύο φορές και πήρε τη νίκη με τα δύο γκολ στο τέλος, ρεφάροντας την εντός έδρας νίκη από τη Λαντσκρόνα (0-1), ενώ σε περίπτωση νίκης σήμερα, θα ανέβει μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Τιμωρημένος είναι ο βασικός επιθετικός Βάλερστεντ (6 Γ), εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι αμυντικοί Σάγκλικ και Μουστάφι.
Στη μέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Γιόνσεπινγκ με την ήττα από τη Σούντσβαλ που ήταν η πέμπτη σε οκτώ εντός έδρας παιχνίδια (3-0-5) και επίσης η πέμπτη στα τελευταία έξι πρωταθλήματος (1-0-5). Αμφίβολος ξανά ο μέσος Ρεντό.


Click here now for your Free Bet

Δεν υπάρχουν σχόλια: