17 Ιουλίου 2009

Σιμάο:"Να παίξω στους καλύτερους..."


Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ σε συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου που έχουν ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία όπου πραγματοποιείται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, μίλησε για τους στόχους του, τις φιλοδοξίες του αλλά και τους νέους του συμπαίκτες.
Ο αμυντικός μέσος από το Μοζαμβίκη αναφέρθηκε επίσης στις εντυπώσεις του από την προετοιμασία, ενώ υπογράμμισε ότι δεν το φοβίζει ο ανταγωνισμός μετά και την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη αλλά και την πληθωρική παρουσία του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Είναι η δεύτερη προετοιμασία σου με τον Τεν Κάτε. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου και ποιες οι διαφορές σε σχέση με πέρυσι;

"Νομίζω ότι είναι σχεδόν η ίδια. Τον ξέρουμε από πέρυσι. Για μένα η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική. Την περασμένη σεζόν ήταν λίγο δύσκολα για μένα, διότι ήταν η πρώτη φορά, αλλά τώρα ξέρω τον προπονητή, γνωρίζω κάποιες από τις ασκήσεις του και πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα. Είμαι λίγο κουρασμένος, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό".

-Εχουν έρθει κάποια καινούρια πρόσωπα, είναι λίγες οι μέρες, αλλά μπορείς να τους κρίνεις...

"Ναι, σίγουρα. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κάποιους πολύ καλούς παίκτες, που ήρθαν για να κάνουν την ομάδα καλύτερη, να την βοηθήσουν να γίνει πιο δυνατή και καλύτερη, ώστε να κατακτήσει τίτλους".
-Στη θέση σου έχουμε ακόμα έναν παίκτη, διεθνή με την Ελλάδα, τον Κατσουράνη. Πως αισθάνεσαι με αυτό; Πλέον είστε τέσσερις...

"Πιστεύω ότι είναι καλό, γιατί ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα. Είναι καλό για μας. Δεν είμαι μόνο εγώ, ο οποίος θέλω να νικήσω, όλοι η ομάδα θέλει να κερδίζει".

-Εσύ φοβάσαι αυτόν τον ανταγωνισμό;

"Πάντα προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου. Κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ότι θα παίζει. Θέλω να δίνω πάντα το καλύτερό μου για να κερδίσω την θέση και να παίζω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: