22 Ιουλίου 2009

Φόβοι και για για Τοροσίδη!


Πυκνώνουν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό λίγες ημέρες πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Με τον Τιμούρ Κετσπάγια να διαπιστώνει πλέον ότι περιορίζονται σε σημαντικό βαθμό οι λύσεις που έχει στην επίθεση. Κι όλα αυτά την ώρα που ο ξένος σέντερ φορ (Μπομπό) κι ο αριστερός μέσος (Μαρκ Γκονζάλες) ακόμη... έρχονται!

Ο Ντάρμπισιρ θα υποβληθεί το μεσημέρι σε επέμβαση στους κοιλιακούς και θα επιστρέψει τον... Σεπτέμβριο, ενώ ο Γκαλέτι ούτε χθες μπόρεσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα φιλικό παιχνίδι μέχρι τώρα και είναι αμφίβολη πια η συμμετοχή του για το παιχνίδι στην Μπρατισλάβα την ερχόμενη Τετάρτη (21.15). Οπως και του Μαρέσκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Επίσης, φόβοι εκφράζονται και για τον Τοροσίδη (για μηνίσκο), ο οποίος υποφέρει από κάκωση στο γόνατο. Ο Ελληνας διεθνής θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία (καθώς χθες το γόνατό του πρήστηκε ακόμα περισσότερο), κι από τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί αν θα ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στη Σλοβακία.

Ολοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, φυσικά, δεν πρόκειται να δώσουν το «παρών» απόψε (21.45, ΝΕΤ) στον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Γκρόνινγκεν στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Κετσπάγια αλλιώς υπολόγιζε να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου Ολυμπιακού μπροστά στο «ερυθρόλευκο» κοινό, κάνοντας παράλληλα πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με τη Σλόβαν, κι αλλιώς ήρθαν τα πράγματα.

Σύσκεψη

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα έχει σήμερα-αύριο νέο κύκλο επαφών για την απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες και του Μπομπό, ενώ, σε ό,τι αφορά την επίθεση, υπάρχει ανοιχτή «γραμμή» και με τον (ελεύθερο από την Μπέτις) Εντού. Ουσιαστικές εξελίξεις, όμως, με τον Χιλιανό αριστερό μέσο αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα. Σχετικά με τον Μπομπό, ο οποίος ταξίδεψε χθες με την Μπεσίκτας στην Ισπανία, για μια σειρά από φιλικούς αγώνες, ο μάνατζέρ του, Χουάν Φιγκέρ, θα μεταβεί τα προσεχή εικοσιτετράωρα στην Κωνσταντινούπολη, με σκοπό να πείσει τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν, για την παραχώρηση του 24χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα συζητήσει σήμερα με τον Τιμούρ Κετσπάγια για τις μετεγγραφικές εξελίξεις, ενώ νωρίτερα θα έχει επαφή (ενδεχομένως να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ) με τους Γ. Χρυσικόπουλο και Δ. Θεοδωρίδη. Επίσης, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής και χθες η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων πιτσιρικάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: