6 Ιουλίου 2009

BINTEO: 80.000 στην παρουσίαση του Ρονάλντο! "Κάηκε" το Μπερναμπέου!


Η ιστορικότερη παρουσίαση ποδοσφαιριστή είναι γεγονός. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε μπροστά σε 80.000 και πλέον οπαδούς της τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στο κατάμεστο "Μπερναμπέου". Το ρεκόρ της ακαριβότερης μεταγραφής ήρθε να διαδεχθεί αυτό της προσέλκυσης των περισσότέρων φιλάθλων σε παρουσίαση που κρατούσε μέχρι σήμερα ο Μαραντόνα με την Νάπολι.
Όσα έγιναν την Τρίτη (6/7) στην Μαδρίτη δεν έχουν προηγούμενο με τους φίλους της Ρεάλ να είναι κάτι παραπάνω από εκστασιασμένοι για το νέο τους αστέρι. Ο "CR9" κράτησε τη λευκή φανέλα και το τελευταίο επεισόδιο της μεγαλύτερης μεταγραφής του καλοκαιριού (και όχι μόνο) ξεκίνησε να γράφεται.

Το χορτάρι απουσίαζε από τον αγωνιστικό χώρο και την θέση του είχε πάρει μία τεράστια πράσινη εξέδρα για να μπορέσουν να δουν όλοι τον Ρονάλντο με το στέμμα στο στήθος.


Ο ίδιος δήλωσε πως "είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα" και στη συνέχεια πήρε τη φανέλα με το Νο9 από τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Ρονάλντο έφτασε στο γήπεδο λίγο μετά τις 21:00, την ώρα που στις εξέδρες του "Μπερναμπέου" ήταν 70.000 φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης. Στις εξέδρες επικρατούσε πραγματικός πανικός με τους Μαδριλένους να πανηγρίζουν σα να πήραν το πρωτάθλημα, καθώς όλη η οργάνωση θύμιζε φιέστα τίτλου. Μία φιέστα που δεν έκανε φέτος η Ρεάλ και ευελπιστεί να την κάνει τη νέα χρονιά με τη βοήθεια του Ρονάλντο.

Η άφιξη και οι ιατρικές εξετάσεις

Ο Ρονάλντο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης και πήγε απ ευθείας στο νοσοκομείο "Sanitas La Moraleja" για να περάσει από τις καθιερωμένες μεν, εξονυχιστικές δε ιατρικές εξετάσεις. Ο Ρονάλντο είναι σε τέλεια κατάσταση και πολύ πρόθυμος να ξεκινήσει τη νέα του σεζόν όσο το δυνατόν συντομότερο", είπε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Ντίεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: