23 Ιουνίου 2009

Nεκροί στην αναμέτρηση Ουρακάν-Άρσεναλ Σαραντί!

Επισκιάστηκε η αναμέτρηση Ουρακάν – Άρσεναλ Σαραντί, αφού μετά από συμπλοκές που έγιναν στο γήπεδο, δύο οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, βρέθηκαν νεκροί.

Ένα τραγικό συμβάν σημάδεψε την συγκεκριμένη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Clausura, καθώς είχαμε το θάνατο δύο ανθρώπων. Όλα ξεκίνησαν στην ανάπαυλα του αγώνα, όταν οπαδοί της Ουρακάν συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κρατώντας πιστόλια και μαχαίρια. Από τις συμπλοκές δύο άτομα σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι τέσσερις είναι βαριά τραυματίες και η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο διευθυντής του τοπικού νοσοκομείου, στο οποίο μεταφέρθηκαν οι τραυματίες. Για τους δύο αδικοχαμένος, τονίστηκε χαρακτηριστικά: «Μας έφεραν έναν άνδρα 32 ετών με τραύμα κοντά στην καρδιά, ο οποίος τελικά πέθανε. Ένας άλλος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο».

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η Ουρακάν επικράτησε με σκορ 3-0 της Άρσεναλ Σαραντί, αποτέλεσμα που την έφερε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Τα αγωνιστικά όμως, είναι τα τελευταία που μετράνε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: