7 Ιουνίου 2009

«Μακάρι να προλάβω τον Βοτανικό» είπε ο Καραγκούνης

Την επιθυμία να ολοκληρώσει στον Παναθηναϊκό την καριέρα του εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real News». Δεν κρύβει την πεποίθησή του ότι με τη δημιουργία του νέου γηπέδου στον Βοτανικό «...ο Παναθηναϊκός θα είναι ανταγωνιστικός σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο», ενώ δεν παραλείπει να παραπονεθεί για ακόμη μία φορά για την ελληνική διαιτησία.Ακολουθούν αποσπάσματα από τις δηλώσεις του διεθνή μέσου:Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε:
«Για μένα, η διαιτησία σε μερικά ματς έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Είχαμε άσχημα σφυρίγματα. Είχαμε επίσης και αστάθεια στο παιχνίδι μας. Δεν δώσαμε στον κόσμο τη χαρά να γευτεί έναν τίτλο, αλλά τον ανταμείψαμε στην Ευρώπη.
» Έζησε πάλι τη μαγεία του Champions League. Αυτό δείχνει ότι είχαμε καλή ομάδα, ανεξάρτητα αν δεν πήγαμε καλά στην Ελλάδα και τους εξήγησα τους λόγους». Για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αρκέστηκε να παει ότι «η νοοτροπία της ομάδας πρέπει να αλλάξει». Για τα προκριματικά του Champions League:
«Δεν φοβόμαστε τίποτα στην Ευρώπη. Στο εξωτερικό όταν αγωνιζόμαστε ξέρουμε ότι παίζονται όλα στα ίσα, επί ίσοις όροις, όλα. Σε αντίθεση με την Ελλάδα». Για τον ίδιο και το νέο γήπεδο:
«Μακάρι να προλάβω να μπω στο νέο γήπεδο. Με αυτό ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να συναγωνιστεί μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.
»Στόχος είναι να καθιερωθεί η ομάδα στις 15-20 καλύτερες της Ευρώπης. Η επιθυμία μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά». Για όσα ακούγονται για Κατσουράνη, Σεϊταρίδη, Κυργιάκο:
«Οσο πιο πολύ ελληνικό στοιχείο σε μια ομάδα, τόσο το καλύτερο». Για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα:
«Βλέπουμε ότι ο πρόεδρος είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό είναι που θέλει κάθε ομάδα. Αγαπάει τον Παναθηναϊκό και τον ακούμε». Το μήνυμα στον κόσμο:
«Να είναι δίπλα στην ομάδα. Φέτος, σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, ήταν κοντά μας και μας βοήθησε. Αυτό που θέλω να του πω είναι ότι για τη νέα περίοδο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε καλά στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: