17 Ιουνίου 2009

Ο Ντάρμπισιρ μένει στον Ολυμπιακό, αισιοδοξία για Ντραγκουτίνοβιτς

Στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη, Σωκράτης Κόκκαλης και Τιμούρ Κετσπάγια για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, έθεσαν ως προτεραιότητες την παραμονή του Ντάρμπισιρ και την απόκτηση του Ίβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του άγγλου επιθετικού οι τελευταίες εξελίξεις είναι απόλυτα θετικές και όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα μείνει στο Λιμάνι. Ο Ολυμπιακός ανέβασε την πρότασή του στα 3.000.000 ευρώ και η Μπλάκμπερν αναμένεται να δώσει το «οk» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε και η δεδομένη επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στην Ελλάδα, καθώς είναι ενθουσιασμένος από τους λίγους μήνες που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.
Την Τετάρτη η Μπλάκμπερν αναμένεται να δώσει την απάντησή της και το πιθανότερο είναι να πει το «ναι».
Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε εκπρόσωπος της «ερυθρόλευκης» διοίκησης θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να πέσουν οι υπογραφές και στη συνέχεια θα υπάρξει και η ανακοίνωση.
Στην περίπτωση του Ίβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς υπάρχει αισιοδοξία, αλλά η διαφορά στο οικονομικό παραμένει. Ο Ολυμπιακός, πάντως, συνεχίζει τις επαφές του και ελπίζει ότι θα ντύσει τον παίκτη στα ερυθρόλευκα.
Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν και ο Ολοφ Μέλμπεργκ είναι η βασικότερη από αυτές.
Τέλος, ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον πορτογάλο αριστερό χαφ της Μάλαγα, Ελισέου.
Η απόκτηση του Λέτο, άλλωστε, είναι δύσκολη και φυσιολογικά αναζητούνται και άλλες λύσεις σε αυτή τη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: