1 Ιουνίου 2009

Παραιτήθηκε ο Μανωλάς!


Την απόφαση του να παραιτηθεί από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, γνωστοποίησε ο Στέλιος Μανωλάς στους ποδοσφαιριστές, στην σημερινή τελευταία προπόνηση της χρονιάς. Ο Μανωλάς αναμένεται με γραπτή δήλωση να ανακοινώσει την απόφαση του και στον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Θανόπουλο...



Αυτό που μέχρι χθες ήταν φήμη, σήμερα έγινε πραγματικότητα. Ο Στέλιος Μανωλάς τελικά πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την θέση του τεχνικού διευθυντή, λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής ανέβηκε στην σημερινή τελευταία προπόνηση στους Θρακομακεδόνες και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, γνωστοποιώντας τους την παραίτηση του.

Οι λόγοι που ώθησαν τον Μανωλά να πάρει αυτή την απόφαση, έχουν να κάνουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάποιος προγραμματισμός. Ο εκνευρισμός του πρώην τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, ξεκίνησε μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του, ψάχνοντας για μεταγραφικούς στόχους. Και ενώ είχε έρθει σε καταρχήν συμφωνία με κάποιους εκ των ποδοσφαιριστών που είχε μιλήσει, δεν είχε τα χρήματα για να μπορέσει να τους «κλείσει». Κάτι που ουσιαστικά εξέθετε τον ίδιο.

Ο Μανωλάς αναμένεται να κάνει γνωστή την παραίτηση του στον Νίκο Θανόπουλο, μέσω γραπτής δήλωσης, ενώ δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί και δημόσια για τους λόγους που τον οδήγησαν να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: