7 Ιουνίου 2009

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει Κρουζ και Ρικάρντο Ολιβέιρα

Την απόκτηση του Χούλιο Κρουζ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ίντερ, γλυκοκοιτάζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει ήδη κρούση στον αργεντίνο επιθετικό. Ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον μάνατζερ του 35χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος το σκέφτεται σοβαρά.

Πάρμα, Μπολόνια, Γουέστ Χαμ και Τότεναμ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη της Ίντερ, αλλά ο Παναθηναϊκός -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ- είναι πιο κοντά στο να καλύψει τις απαιτήσεις του που φτάνουν τα 5.5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 2 χρόνων.

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Κρουζ δεν είναι το μοναδικό που βρίσκεται στη λίστα επιθετικών του Παναθηναϊκού, αφού το φως της δημοσιότητας είδαν και τα ονόματα των Ρικάρντο Ολιβέϊρα της Μπέτις, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα «Φίλαθλος» ανοιχτός στο ενδεχόμενο να φορέσει την πράσινη φανέλα, αν και εφόσον το «τριφύλλι» τα βρει με την Μπέτις.

Ο βραζιλιάνος επιθετικός εμφανίζεται διατεθειμένος να αφήσει την Μπέτις μετά τον υποβιβασμό της στη Segunda Division, αλλά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δώσει 7 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του (το άλλο 50% ανήκει στη Σαραγόσα).

Πιο δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται η περίπτωση απόκτησης του Γκραφίτε, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Βόλφσμπουργκ και έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: