2 Ιουνίου 2009

Επιστρέφει στη Λάρισα ο Κλέιτον;

Ο Σίλβα Κλέιτον ήταν ένας από τους παίκτες που πρόσφεραν πολλά στην ΑΕΛ και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους της Λάρισας, οι οποίοι ακόμα και όταν τους επισκέφτηκε σαν αντίπαλος την εφετινή σεζόν του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, την υποδοχή αυτή και τις επευφημίες να τις νιώσει ξανά σαν ποδοσφαιριστής των «βυσσινί»...

Την επιστροφή του Βραζιλιάνου -με κοινοτικό διαβατήριο- επιθυμούν διακαώς στην Λάρισα, από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ σκέφτεται να κινηθεί για τον δανεισμό του αγαπημένου Σίλβα των Λαρισινών οπαδών. Ο Κλέιτον, αν και έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους» φαίνεται πως τα... χνώτα του δεν ταιριάζουν με εκείνα του Ολλανδού προπονητή και έτσι ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ήδη ο Αρης έκανε «κρούση» στον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του προσφέροντας 700.000 ευρώ στον Κλέιτον, με τους «πράσινους» να δίνουν το «ΟΚ» εφόσον το επιθυμεί και ο Βραζιλιάνος για να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, ο 26χρονος μέσος δεν ψήνεται με την προοπτική των «κιτρίνων» και μπορεί ο μάνατζέρ του, Κώστας Μπότος να δηλώνει πως «στην παρούσα φάση ο Σίλβα δεν σκέφτεται κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά θέλει να πάει στο εξωτερικό», όμως τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, εφόσον η ΑΕΛ προχωρήσει σε κίνηση για την απόκτησή του με υποσχετική απο τον Παναθηναϊκό.

Το εξαιρετικό δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στον Κλέιτον και τον κόσμο της Λάρισας, το περιβάλλον που του φαίνεται οικείο και το γεγονός οτι στην ΑΕΛ θα είναι σαν βασιλιάς.

Συν το γεγονός ότι και ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα, αλλά να τον δανείσει, αφού μπορεί τώρα να μην είναι στα πλάνα του Τεν Κάτε, όμως ο Ολλανδός «σήμερα είναι και αύριο δεν είναι...», όπως λένε, έστω και χαμηλοφώνως στην Παιανία.

Ετσι, αφού οι «πράσινοι» ξεκαθαρίσουν πως σκοπεύουν να τον δώσουν με τη μορφή δανεισμού η ΑΕΛ θα κινηθεί για να τον ντύσει στα βυσσινί και η εκτίμηση των ανθρώπων της Λάρισας είναι πως εφόσον συμβεί αυτό θα έχουν τον πρώτο λόγο για τον επαναπατρισμό του Σίλβα Κλέιτον στον Κάμπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: