9 Ιουνίου 2009

Διετής η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ντραγκουτίνοβιτς

Μετά το μπλέξιμο που δημιουργήθηκε στην μετακίνηση του Μπόμπο, στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει το ενδιαφέρον στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού. Ο Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς είναι ο Νο 1 μεταγραφικός στόχος για την συγκεκριμένη θέση και σύμφωνα με τους ισπανούς ο Ολυμπιακός προσφέρει στον 34χρονο σέρβο διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,2 εκ. ευρώ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός εξετάζει περιπτώσεις αριστερών μέσων, στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με την Λίβερπουλ για τον Λέτο. Μία απ' αυτές είναι κι ο Ζερόμ Ροτέν που δήλωσε ότι θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Στάση αναμονής διατηρούν στο Λιμάνι για Μπόμπο.

Δημοσίευμα της ανδαλουσιάνικης εφημερίδας 'diarodesevilla' αναφέρει πως η Σεβίλη είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ντραγκουτίνοβιτς, αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Ολυμπιακός έχει πρoτείνει στον 34χρονο αμυντικό συμβόλαιο δύο ετών, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ (1,2 εκ.)

Η πρόταση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποτελεί δέλεαρ για τον 'Ντράγκο', ο οποίος όμως νιώθει άνετα στην Σεβίλη και την προηγούμενη χρονιά είχε απορρίψει μία εξαιρετική πρόταση της Νιούκαστλ. Ο παίκτης πάντως, φέρεται να θέλει να αγωνιστεί στους ερυθρολεύκους αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμφωνήσει και η ομάδα της Ανδαλουσίας, στην οποία ο Ολυμπιακός προσφέρει 1-1,5 εκ. ευρώ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θεωρούν πως ο Ντραγκουτίνοβιτς, παρά την ηλικία του, είναι ιδανική περίπτωση ώστε να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Παρασκευάς Αντζας. Στην άποψη αυτή συμφωνεί και ο Τιμούρ Κετσπάγια, που θέλει να τελειώσει γρήγορα η υπόθεση κεντρικός αμυντικός και να τον έχει στην διάθεσή του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Σε αναμονή του ραντεβού με την Μπεσίκτας

Στο ραντεβού του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί το μέλλον του Μπόμπο. Η ανακοίνωση των τούρκων αλλά και οι δηλώσεις του προέδρου έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στον Ολυμπιακό. Οτι δηλαδή θέλουν περισσότερα χρήματα για τον βραζιλιάνο.

Ο ατζέντης του, Χουάν Φίχερ, που θα δώσει το παρών στο ραντεβού τον δύο πλευρών, παρουσιάζεται καθησυχαστικός, τονίζοντας ότι η μεταγραφή θα γίνει. Αν όμως οι απαιτήσεις του προέδρου, Ντεμιρορέν αγγίξουν όντως τα 10 εκ. ευρώ, όπως υποστηρίζουν τουρκικά δημοσιεύματα, τότε είναι άγνωστο αν οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν ακόμα την συνεργασία τους με τον Μπόμπο.

Στο μεταξύ, τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για 'μπάσιμο' κι άλλων ομάδων για τον 24χρονο βραζιλιάνο όπως η Μαρσέιγ, η Λυόν και ο Παναθηναϊκός. Αναφέρουν μάλιστα, πως ο Αντωνίου βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και συζήτησε με τους επιτελείς των «Μαύρων Αετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: