29 Ιουνίου 2009

"Μάχη" της Χαλ με τον Ολυμπιακό για τον Μάικλ Όουεν

Δημοσιεύματα στην Αγγλία θέλουν την Χαλ και τον Ολυμπιακό να δίνουν "μάχη" για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού Μαίκλ Όουεν, με τους "ερυθρόλευκους" όμως να έχουν το προβάδισμα, λόγω της συμμετοχής τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό, μετά την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα έχει όνομα και επώνυμο.

"Sun" και "Daily Mail" υποστηρίζουν πως ο Μάικλ Όουεν είναι ο εκλεκτός του Τιμούρ Κετσπάγια για την επιθετική γραμμή των "ερυθρολεύκων", με τους Άγγλους όμως να αναφέρουν πως στην διεκδίκηση του 30χρονου επιθετικού έχει μπει δυνατά και η Χαλ.

Μάλιστα η Χαλ προσφέρει 70.000 ευρώ την εβδομάδα στον ποδοσφαιριστή, με σκοπό να τον φέρει στο KC Stadium. Ωστόσο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, του δίνει ένα σαφές προβάδισμα έναντι της αντιπάλου του.

Από την πλευρά του ο Όουεν ψάχνει να βρει μια ομάδα με την οποία θα μπορέσει να σώσει την καριέρα του, που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα εξαιτίας των πολλών τραυματισμών, αλλά και των κακών επιλογών που έχει κάνει.

Ο προπονητής της Χαλ Φιλ Μπράουν μίλησε για τον 30χρονο επιθετικό, λέγοντας πως είναι η πρώτη του επιλογή.

"Θέλω να πω πως δεν είναι απλά μια φήμη ή μια επιθυμία μου. Είναι αλήθεια ότι θέλουμε πολύ τον Όουεν στην ομάδα μας. Είναι λογικός άνθρωπος και θέλω να έχουμε την ευκαιρία να του μιλήσουμε και να του εξηγήσουμε πόσο πολύ τον θέλουμε στην Χαλ.

Ξέρουμε όμως πως ένας τέτοιος παίκτης έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, οπότε θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Το συμβόλαιο του τελειώνει σε λίγες ημέρες και ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: