19 Ιουνίου 2009

Διαφωνία Ολυμπιακού, Μπουρούση με τη Ρεάλ να καραδοκεί


Aκαρπη απέβη και η δεύτερη συνάντηση του μάνατζερ του Γιάννη Μπουρούση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, η οποία διήρκησε 3,5 ώρες το βράδυ της Πέμπτης. Το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν φάνηκε να μικραίνει, κάτι που καθιστά αβέβαιο το μέλλον του Καρδιτσιώτη σέντερ στο Λιμάνι.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως έχει επέλθει οριστική ρήξη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν το χρονικό διάστημα μέχρι την πρώτη Ιουλίου, οπότε ο παίκτης θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με ομάδες του ΝΒΑ.
Αυτό που περισσότερο ανησυχεί τους Πειραιώτες είναι η πρόταση που έχει δεχθεί ο παίκτης από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο νέος τεχνικός της «Βασίλισσας» Ετόρε Μεσίνα επιθυμεί την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ στον οποίο κατέθεσαν μια άκρως δελεαστική πρόταση, την οποία ο Μπουρούσης αναμένεται να σκεφτεί στην περίπτωση που ναυαγήσουν οι συζητήσεις με τους «ερυθρολεύκους».
Οι Ισπανοί εντυπωσιάστηκαν από την απόδοση που είχε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο Έλληνας σέντερ τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα, όπου βραβεύτηκε ως μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Ρεάλ στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα όπου οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε τέσσερις αγώνες με τον Ολυμπιακό να «σπάει» την έδρα των Μαδριλένων και παίρνει την πρόκριση με νίκες 3-1.
Στους συγκεκριμένους αγώνες η απόδοση του Μπουρούση -για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί και οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς από το NBA - ήταν καταπληκτική, γεγονός που δεν πέρασε στα... ψηλά για τους Ισπανούς.

Πλην του Μπουρούση, η Ρεάλ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γιασικεβίτσιους (περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό), τον Σισκάουσκας της ΤΣΣΚΑ, τον ΜαλΙντάιρ της Σιένα, ενώ θα κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Αμερικανό Μπούλοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: