19 Ιουνίου 2009

Έξαλλος ο Ιορντάκε με τον πρόεδρο της Παντούρι

Ο πρόεδρος της πρώην ομάδας του Ίλια Ιορντάκε προσπαθεί να μπλοκάρει τη μεταγραφή του τελευταίου στην ΑΕΚ και ο Ρουμάνος χαφ εξερράγη: "Θέλει να λύσει τα προβλήματά του στην πλάτη μου", δήλωσε στην πατρίδα του. Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ.

Με δηλώσεις του στην ρουμανική εφημερίδα Prosport ο Ίλια Ιορντάκε εξέφρασε την οργή του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της πρώην ομάδας του, Παντούρι, επιχειρεί να μπλοκάρει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Μαρίν Κοντέσκου απέστειλε επιστολη στη ρουμανική ομοσπονδία με κοινοποίηση στην ΕΠΟ και την ΑΕΚ, με την οποία ζητεί να μην αποσταλεί το πιστοποιητικό ελεύθερης μεταγραφής του παίκτη έως ότου εκδοθεί η απόφαση του πολιτικού δικαστηρίου όπου έχει προσφύγει η Παντούρι κατά του ποδοσφαιριστή.

"Έμαθα ότι έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ ένα φαξ από την Παντούρι που λέει ότι δεν είμαι ελεύθερος και δεν μπορώ να μεταγραφώ στην ελληνική ομάδα. Δεν το πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο", δήλωσε ο Ιορντάκε. " Ο Κοντέσκου θέλει να μου κάνει χίλια κακά. Έχει τα δικά του προβλήματα με την ομάδα του και θέλει να τα λύσει πάνω στην πλάτη μου!

Στις 29 Ιουνίου πρέπει να αρχίσω προετοιμασία με την ΑΕΚ και δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι δικαίωμά μου να επιλέγω πού θα δουλέψω. Αλλά φαίνεται πως στη Ρουμανία ούτε αυτό ισχύει, διότι απλά οι νόμοι δεν εφαρμόζονται. Τελικά ζούμε σε ευρωπαϊκή χώρα ή υπάρχει ακόμα καθεστώς δουλείας";


Καμία ανησυχία από την ΑΕΚ

Με όλα αυτά ο πρόεδρος της Παντούρι προφανώς αποσκοπεί στο να αποκομίσει κάποιο όφελος από τη μεταγραφή του Ιορντάκε. Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν και δεν προτίθεται να δώσουν καμία απάντηση. Υποστηρίζουν πως το νομικό τμήμα της ΠΑΕ έλεγξε λεπτομερώς τη σχέση του ποδοσφαιριστή με τις πρώην ομάδες του και από πουθενά δεν προέκυψε οποιαδήποτε δέσμευσή του. Συν τοις άλλοις η ρουμανική ομοσπονδία δεν έχει εκδηλώσει κάποια πρόθεση να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του Κοντέσκου και να μη στείλει στην ΕΠΟ το πιστοποιητικό ελεύθερης μεταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: