16 Ιουνίου 2009

Τι αποφασίστηκε στη συνάντηση Κόκκαλη-Κετσπάγια

Ύστερα από πολύωρη συνάντηση (ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 5μ.μ.) κορυφής που πραγματοποιήθηκε στον Ολυμπιακό μεταξύ του προέδρου της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη και του τεχνικού Τιμούρ Κετσπάγια, αποφασίστηκε ότι μεταγραφική προτεραιότητα αποτελεί η αγορά του Ματ Ντάρμπισιρ από τη Μπλάκμπερν.


Τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού τέθηκαν επί τάπητος. Ο Σωκράτης Κόκκαλης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνάντηση με τον γενικό διευθυντή, Γιάννη Χρυσικόπουλο, τον προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ παραβρέθηκαν και οι Δημήτρης Θεοδωρίδης, Ανδρέας Νινιάδης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε εκτενώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, ιδιαίτερα μετά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, αλλά και το θέμα της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής με την ελπίδων της Αγγλίας, είναι μία από τις μεγαλύτερες εκκρεμότητες του Ολυμπιακού και όπως συμφωνήθηκε, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η παράμονή του στο Λιμάνι, καθώς αποτελεί βασικό «εργαλείο» για τον Κετσπάγια.

Μετά τον Ντάρμπισιρ, ο λόγος πέρασε και στον αντικαταστάτη του Παρασκευά Αντζα, με τον Ντραγκουτίνοβιτς να είναι ο βασικός στόχος.

Όμως, σε περίπτωση που ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός δεν αποδεχτεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων» θα εξεταστούν οι εναλλακτικές λύσεις που έχουν εντοπιστεί για την άμυνα.

Στο μεταξύ, από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε ότι συνεργάτες του Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο Σοσό Τσέντια ως βοηθός και ο Μιχάλης Μιχαήλ ως γυμναστής.

Επίσης, μέλος της επιτροπής επίλυσης διαφορών της FIFA ορίστηκε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θεόδωρος Γιαννίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: