3 Ιουνίου 2009

Δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς στον Αρη ο Γκρασίαν


Την απόκτηση του Αργεντίνου μέσου Λεάντρο Γκρασίαν με τη μορφή δανεισμού από την Μπόκα Τζούνιορς για ένα χρόνο και με οψιόν αγοράς ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης.

Ο Γκρασίαν γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1982 στο Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής και αγωνίστηκε από το 2000 ως το 2007 με την φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ όπου συνολικά είχε 148 συμμετοχές και 28 γκολ. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την Monterrey του Μεξικό. Αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια και σκόραρε 9 φορές.

Η Μπόκα Τζούνιορς διέκρινε τις ικανότητές του και του έδωσε την ευκαιρία της επιστροφής στην Αργεντινή. Με το νούμερο 11 στην πλάτη αγωνίστηκε 48 φορές και πέτυχε 8 γκολ. Συνολικά έχει 231 συμμετοχές και 45 γκολ. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Clausura το 2005 με τη φανέλα της Βέλες Σάρσφιλντ, το Κύπελλο Sudamericana, αλλά και την Apertura το 2008 με την Μπόκα Τζούνιορς.

Την ανυπομονησία του να αγωνισθεί στο «Κλ. Βικελίδης» εξέφρασε ο Γκρασίαν, προσθέτοντας ότι του θυμίζει το «Λα Μπομπονέρα». Ειδικότερα, το νέο απόκτημα των «κιτρίνων» δήλωσε στο arisfc.gr:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Αρη. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ με την φανέλα της νέας μου ομάδας. Έχω πληροφορηθεί αρκετά πράγματα για τον Αρη και την Θεσσαλονίκη και ειδικά τον κόσμο της ομάδας.

» Οι κερκίδες του γηπέδου και η ατμόσφαιρα θυμίζουν πολύ την Αργεντινή και το 'Λα Μπομπονέρα'. Εύχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων του Αρη και να δώσουμε πολλές χαρές στους φιλάθλους της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: