28 Ιουνίου 2009

"Βλέπει" Αράνγκο ο Ολυμπιακός...

Την περίπτωση του Χουάν Αράνγκο της Μαγιόρκα εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης από την Βενεζουέλα δεν αποτελεί πρώτο στόχο αλλά δεύτερο, πίσω από τον Μαρκ Γκονζάλες και οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν την κίνησή τους αν δεν έχει θετική κατάληξη η υπόθεση του χιλιανού.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προσφέρει 5 εκ. ευρώ ούτως ώστε να αποσπάσει την συγκατάθεση της Μαγιόρκα και να κάνει δικό του τον Αρανγκόλ, όπως είναι το παρατσούκλι του, από την πενταετή θητεία του στην Primera Division.

Ο 29χρονος πάντως, βρίσκεται μία ανάσα από την Μπορούσια Μεϊνχεγκλάντμπαχ. Ο γερμανικός σύλλογος τα είχε βρει σε όλα με την Μαγιόρκα και ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτησή του. Οι ισπανοί όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν στα χέρια τους καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό και γι' αυτό ζήτησαν λίγο χρόνο για να αποφασίσουν.

Ο Αράγνκο δεν είναι κλασικό αριστερό χαφ και αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός χαφ. Είναι από τους παίκτες-κλειδιά στην Μαγιόρκα, ενώ αγωνίζεται στην Εθνική Βενεζουέλας από το 1999, μετρώντας 83 συμμετοχές και 17 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: