29 Ιουνίου 2009

Τραυματίστηκε ο Γκαλέτι!

Τα πρώτα δυσάρεστα νέα για τον Τιμούρ Κετσπάγια, λόγω (μικρο)τραυματισμών, επεφύλασσε η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ήταν το... πρώτο θύμα των εντατικών προπονήσεων στο Ζέεφελντ της Αυστρίας καθώς κατά τη διάρκεια μίας άσκησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος που εξέτασε τον Αργεντινό διαπίστωσε σύσπαση στον αριστερό πρόσθιο κνημιαίο.

Αυτό σημαίνει ότι ο 29χρονος μέσος θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για δύο με τρεις ημέρες. Μικρό το κακό αν συνυπολογίσουμε ότι τη Δευτέρα οι ερυθρόλευκοι θα απολαύσουν το ολοήμερο ρεπό τους.

Ενοχλήσεις (σ.σ. στη μέση) αισθάνθηκε επίσης και ο Νικοπολίδης χωρίς όμως αυτές να αποδειχθούν ικανές για να αποχωρήσει από το πρόγραμμα το οποίο ακολούθησε εξ΄ολοκλήρου και ο έτερος τερματοφύλακας των Πρωταθλητών, Λεωνίδας Παναγόπουλος, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του χεριού.

Η φυσική κατάσταση... όλα τα λεφτά

Το τρέξιμο σε γκρουπ και η μονοτονία των πρώτων ημερών, όσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας, έχει δώσει τη θέση στην ποικιλία. Όχι ότι έχει σταματήσει το τρέξιμο.... Τουναντίον!

Το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Ολυμπιακού, υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Μιχαήλ και την επιβλεψη του Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίστηκε η δουλειά πάνω στη φυσική κατάσταση. Ωστόσο ο τρόπος ήταν διαφορετικός ενώ στόχος ήταν η βελτίωση της έκρηξης στην ταχύτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: