3 Ιουνίου 2009

Ντραγκουτίνοβιτς βλέπει και πάλι ο Ολυμπιακός

Ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς απασχολεί για ακόμη ένα καλοκαίρι τον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει θετική κατάληξη.

Ο 33χρονος μπακ της Σεβίλλης βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «ερυθρολεύκων» σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Παρασκευά Αντζα, με τη Σεβίλλη να αξιώνει 1 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Σέρβο, ποσό που ικανοποιεί και τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη όταν εκείνος αγωνιζόταν ακόμα ως αριστερός οπισθοφύλακας, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας της ισπανικής ομάδας έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Ο «Ντράγκο» αγωνίστηκε από το 2000 ως το 2005 στη Σταντάρ Λιέγης όπου απέκτησε βέλγικο διαβατήριο, ενώ από το 2005 φορά τη φανέλα της Σεβίλλης.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει έρθει σε επαφή με την αντίστοιχη της Σεβίλλης, η οποία αξιώνει 1 εκατ. ευρώ για να αποδεσμεύσει τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται ως το 2011, ενώ οι απολαβές του Ντραγκουτίνοβιτς αναμένεται να αγγίζουν τα 1,5 εκατ. ευρώ.

Στην περίπτωση που η περίπτωση του σέρβου προχωρήσει, ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος θεωρείται αρκετά ακριβός, με τον ίδιο να αξιώνει 2 εκατ. ευρώ ετησίως και τη Γιουβάντους 3 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: