23 Ιουνίου 2009

Διάψευση για την υπόθεση Λεονάρντο-ΠΑΟΚ

Για το θέμα του Λεονάρντο κλήθηκε να μιλήσει και πάλι ο Γιάννης Κομπότης. Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε χτες, Κυριακή, με τον Βασίλη Γκαγκάτση και τη φημολογία που αναπτύχθηκε για μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου στον ΠΑΟΚ, τόνισε μεταξύ άλλων στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:
«Ήμουν χθες με την οικογένεια του κ. Γκαγκάτση, αλλά δεν συζητήσαμε για το θέμα του Λεονάρντο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα Λεονάρντο για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Όποια ομάδα θέλει να κάνει επίσημη πρόταση θα την κάνει. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε ονόματα».
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δύο ομάδες έχουν κάνει επίσημη πρόταση και είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Η μία όμως έχει πρόβλημα, γιατί δεν έχει διαβατήριο ο παίκτης και πιάνεται για ξένος. Όμως δεν πρέπει να πούμε ποιες ομάδες είναι. Εγώ θα ήθελα να μείνει ο Λεονάρντο. Από τις προτάσεις που μας έχουν γίνει, μόνο στο σύνολο τους μας ικανοποιούν. Η αξία του παίκτη προκύπτει βάση της αγοράς. Ξέρουμε από τις εφημερίδες το πόσο κόστισε ο Κουτσιανικούλης και πάνω κάτω τόσο κοστίζει και ο Λεονάρντο. Η αγορά επιβάλλει τις τιμές και δεν θα πρέπει να κοντραριστούμε και να είμαστε σε αντιπαράθεση με τις άλλες ομάδες. Αν κάνει και άλλη μία καλή χρονιά και μείνει ελεύθερος του χρόνου μακάρι να πάει στην ομάδα που θέλει, ως ελεύθερος».
Για τις μεταγραφές της δικής του ομάδας δήλωσε: «Με τον Μπαλμπορίν και τον Παππά έχουμε έρθει σε καταρχήν συμφωνία. Με τον δεύτερο είχαμε ραντεβού σήμερα, αλλά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να διαπραγματευθεί με ομάδα. Αν δεν υπογράψει κάποιος παίκτης τίποτα δεν είναι τελειωμένο. Όταν βγαίνει προς τα έξω ένα όνομα συνήθως χαλάει η μεταγραφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: