5 Ιουνίου 2009

Ο Ρουκάβινα εξέφρασε την επιθυμία να είναι βασικός

Tην επιθυμία του να κερδίσει θέση βασικού στην 11άδα του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Αντε Ρουκάβινα με δηλώσεις του στον κροατικό Τύπο. Ο 23χρονος επιθετικός του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χενκ Τεν Κάτε και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ χαρακτήρισε ως απίστευτη την εμπειρία του Champions League, εμπειρία που ελπίζει να ξαναζήσει την επόμενη σεζόν.

«Ηταν μια απίστευτη εμπειρία για μένα το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, ωστόσο θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί. Έπρεπε να κερδίσουμε τη Βιγιαρεάλ.

»'Ολοι στην ομάδα ευχόμαστε να συμβεί το ίδιο και την επόμενη περίοδο. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι και μπορώ να πω πως είμαστε ομάδα που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ανάλογη πορεία στην Ευρώπη», τόνισε στην «Vecernji».

Για τον Χενκ Τεν Κάτε, είπε ο Ρουκάβινα:

«Έχουμε μια άριστη σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί να διασκεδάζει μαζί μας, να μας λέει αστεία και την επόμενη ημέρα να μην είσαι ούτε στον πάγκο...Είναι ένας αξιόλογος προπονητής και πραγματικά είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του».

Αναφερόμενος στον Ζιλμπέρτο Σίλβα, τόνισε: «Είναι πολύ καλό που στην πρώτη μου χρονιά είχα στην ομάδα τον Ζιλμπέρτο. Ένας τόσο έμπειρος παίκτης που σε καθοδηγεί τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Με έχε βοηθήσει αρκετά».

Για τους στόχους τέλος της επόμενης περιόδου, δήλωσε: «Θέλω να αγωνιστώ βασικός την επόμενη περίοδο και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω.

»Πρώτα από όλα θα πρέπει να πείσω με τις ικανότητες μου τον προπονητή μου, πιστεύω σε μένα και ελπίζω πως μια θέση βασικού στον Παναθηναϊκό θα με βοηθήσει να παίξω και στην Εθνική μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: