17 Ιουνίου 2009

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει τον Μεξικανό Μπαουτίστα!

Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός Αντόλφο Μπαουτίστα είναι ο ένας από τους τρεις Λατινοαμερικανούς που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Στις αρχές Ιουλίου όπως όλα δείχνουν θα κλείσει το θέμα της απόκτησης του Βίκτορ Βιτόλο. Ο ΠΑΟΚ αποτελεί κοινό μυστικό πως μετά την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο και την αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Βίκτορ Βιτόλο κινείται για την απόκτηση επιθετικού έχοντας ρίξει το βάρος στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.
Από την στιγμή που δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις των Αργεντινών Λεγκιζαμόν και Ρίος λόγω των υψηλών απαιτήσεων των Άρσεναλ Σαραντί και Ρίβερ Πλέιτ στον ΠΑΟΚ δεν το έβαλαν κάτω συνεχίζοντας να "ξεσκονίζουν" την συγκεκριμένη αγορά κι έτσι τις τελευταίες ώρες προέκυψε ο Αντόλφο Μπαουτίστα.
Πρόκειται για τον 30χρονο διεθνή Μεξικανό επιθετικό που την στιγμή αυτή βρίσκεται στο ρόστερ της Τζαγκουάρες Τσιάπας. Το χαρακτηριστικό του "Μπόφο" όπως είναι το παρατσούκλι του είναι ότι το αγαπημένο του νούμερο είναι το 1 ενώ με την Τσίβας είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Απερτούρα το 2006 στην χώρα της Λατινικής Αμερικής.
Εκτός του επιθετικού, όπου στην λίστα του ΠΑΟΚ μαζί με τον Μπαουτίστα υπάρχουν ακόμη δύο ονόματα αναμένουν τις εξελίξεις στην περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο και κινούνται για έναν αριστερό μπακ ολοκληρώνοντας τις βασικές τους κινήσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Όσον αφορά τον Βιτόλο; Στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν πως το θέμα του θα κλείσει μια και καλή θετικά μέσα στις επόμενες μέρες. Το αργότερο στις αρχές Ιουλίου όταν και ο Ισπανός μέσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: