4 Ιουνίου 2009

Σημαντική ημέρα για Μάκο

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα(4/5) στο θέμα της μεταγραφής του Γρηγόρη Μάκου στη Μόναχο 1860. Πάντως, ο γερμανικός σύλλογος μείωσε την αρχική του πρόταση στους «κυανέρυθρους» από 1,2 εκατ. ευρώ στις 950.000 ευρώ και στον παίκτη από 380.000 ευρώ στις 300.000 ευρώ, δηλαδή από όσα θα παίρνει στον Πανιώνιο.

Η πλευρά του παίκτη θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με ανθρώπους της γερμανικής ομάδας. Εάν η απάντηση είναι θετική, τότε ο 22χρονος μέσος θα ταξιδέψει σήμερα ή αύριο για το Μόναχο, αλλά σε περίπτωση που είναι αρνητική, φαβορί για την απόκτηση του παίκτη γίνεται η ΑΕΚ, που ποντάρει στην επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα της. Σε περίπτωση που προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία η Μόναχο 1860, τότε ο Μάκος θα παίρνει περισσότερα λεφτά –βάσει του προτεινόμενου συμβολαίου– και ασφαλώς θα αγωνίζεται σ' ένα ελκυστικό πρωτάθλημα. Στη γερμανική ομάδα ο Μάκος θα συναντήσει(εφόσον πάει) έναν παλιό γνωστό του.

«Το αβαντάζ της Μόναχο 1860 έναντι της ΑΕΚ είναι ότι ο Μάκος επιθυμεί να δουλέψει ξανά υπό τις οδηγίες του Εβαλντ Λίνεν. Η ΑΕΚ μπορεί να δώσει περισσότερα χρήματα, αλλά προσπαθούμε να βρούμε μια δημιουργική λύση», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μόναχο 1860, Μίκι Στέβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: