1 Ιουνίου 2009

Ανανέωσε ο Αλεξόπουλος, ακολουθούν Γεωργέας και Καφές

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το 2011 ο Γιώργος Αλεξόπουλος, αφού συμφώνησε να ανανεώσει για δύο χρόνια το συμβόλαιο του με την Ενωση, με τις ίδιες οικονομικές απολαβές, που φτάνουν τα 180.000 ευρώ ετησίως. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν ξεφεύγει του αναμενόμενου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Ο Αλεξόπουλος αναμένεται να χειρουργηθεί σε λίγες ημέρες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για διάστημα που θα αγγίξει τους έξι μήνες.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, η ΑΕΚ δείχνει έμπρακτα την αναγνώριση της προσφοράς του στον σύλλογο καθώς και την αμέριστη στήριξη της στη δύσκολη αυτή στιγμή που καλείται να αντιμετωπίσει.

Παράλληλα, ο Αλεξόπουλος άκουσε τον Νίκο Θανόπουλο να του λέει πως θα του δώσει την ελευθερία του να υπογράψει σε άλλο σύλλογο της αρεσκείας του το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον η πρόταση του θα είναι καλύτερη από του «Δικεφάλου».

Ο «Αλεξό» συμφώνησε σε όλα, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας για την στήριξη του και δεσμεύτηκε να προσπαθήσει να εκπληρώσει τις προσδοκίες της ομάδας, μόλις επιστρέψει στα γήπεδα.

Σειρά παίρνουν οι Γεωργέας και Καφές, με το συμβόλαιο του τελευταίου να εκπνέει στο τέλος του μήνα. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές υπολογίζονται από τους ανθρώπους της Ενωσης και από την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανανέωσης των συμβολαίων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: