16 Ιουνίου 2009

«Ντράγκο» ή Μέλμπεργκ;


Στη λίστα των υποψήφιων αμυντικών, πέραν του γνωστού Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, προστέθηκε πάλι το όνομα του Όλοφ Μέλμπεργκ. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τους δύο έμπειρους σέντερ μπακ και στον Ολυμπιακό σκέφτονται τα υπέρ και τα κατά του καθενός, προτού αποφασίσουν σε ποιον θα γίνει κίνηση. «Παγώνει» του Μπομπό, αφού η Μπεσίκτας εμμένει στις απαιτήσεις της. Συνάντηση Κόκκαλη με Κετσπάγια προβλέπει το σημερινό μενού στου Ρέντη. Τι γίνεται με Ντάρμπισαϊρ και Λέτο.

Ή «Ντράγκο» ή Μέλμπεργκ

Οι ισορροπίες τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως άλλαξαν και πλέον ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς δεν είναι ο μόνος που απασχολεί για την ενίσχυση της άμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Ολυμπιακό επανεξετάζουν την περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Αυτό που διαφαίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι οι δύο ποδοσφαιριστές «παίζουν» με ίσες πιθανότητες. Ο «Ντράγκο» δεν έπαψε ποτέ να αρέσει στους διοικούντες και το τεχνικό τιμ, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν υπήρχε λίγο… παγωμάρα εξαιτίας της ηλικίας (στα 34). Από την άλλη, ο Μέλμπεργκ ναι μεν είναι πιο ακριβός, αλλά τα 32 του χρόνια τον κάνουν να υπολογίζεται τουλάχιστον μέχρι το 2012. Ο ίδιος άλλωστε αυτό θέλει. Να του δοθεί συμβόλαιο τριετούς διάρκειας έναντι 2εκατ. ευρώ ετησίως. Η Γιουβέντους έριξε το τελευταίο διάστημα τις απαιτήσεις της και, πλέον, όποια ομάδα ενδιαφέρεται μπορεί να τον αποκτήσει με 2.5εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, η Σεβίλλη θέλει περίπου 1.5 εκατ. ευρώ για τον Σέρβο και άλλα τόσα περίπου ο ίδιος για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: