9 Ιουνίου 2009

Μένει στον Πανιώνιο ο Ρεκόμπα!

Τέλος στην αγωνία των φιλάθλων του Πανιώνιου έβαλε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης σε ότι αφορά την παραμονή του Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο ουρουγουανός σταρ θα παραμείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κυανέρυθρα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Γρηγόρη Μάκου, για τον οποίο προέβλεψε ότι θα παραμείνει στο σύλλογο, αλλά και στους Εστογιάνοφ, Μανιάτη.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου φιλοξενήθηκε την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport fm» και αποκάλυψε την είδηση :«Ο Ρεκόμπα θα μείνει στον Πανιώνιο. Εχουμε συμφωνήσει από την Παρασκευή, απλώς δεν το έχουμε ανακοινώσει», δήλωσε ο Τσακίρης.

Στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν αναφέρθηκε αλλά πιθανότατα να δέχθηκε κάποια μείωση αποδοχών ο Ρεκόμπα, καθώς το συμβόλαιό του ήταν πολύ «βαρύ» για να το αντέξει δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Πανιώνιος.

Αναφερόμενος στον Γρηγόρη Μάκο, ο Τσακίρης τόνισε:

«Εχουμε πει στην ΑΕΚ πόσα λεφτά θέλουμε εδώ και μία εβδομάδα και από εδώ και πέρα δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Δεν θεωρώ πρέπον να δημοσιεύω εγώ τι προσφέρει η κάθε ομάδα. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να πω τι ζητάμε εμείς.

»Ζητάμε την αγοραία αξία του παίκτη, η οποία προκύπτει από την προσφορά που έχουμε από τη Μόναχο 1860. Υπάρχει ένα risk premium σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ. Αν η αξία του παίκτη από τη Μόναχο 1860 ήταν 10 δραχμές, από την ΑΕΚ θα ζητούσαμε 12 δραχμές.

»Έχω κάνει πολύ καλή προσφορά σε ό,τι αφορά στον τρόπο πληρωμής. Κωτσόβολος δηλαδή. Ο ποδοσφαιριστής θέλει διακαώς να φύγει, επειδή δεν θα είναι ευχάριστο να είναι παρόν στον αγιασμό. Δεν ζητήσαμε παραπάνω τιμή.

»Υπάρχει ο κίνδυνος τελικά να μην φύγει, μπορεί να μην τον πουλήσουμε. Με τις δηλώσεις που έχει κάνει, έχει αποτραβηχτεί η αγορά και οι υπόλοιπες διάφορες ομάδες, έχει μείνει μόνο η ΑΕΚ. Δεν ήταν εσκεμμένες οι δηλώσεις του πως θέλει να πάει στην ΑΕΚ.

»Είναι αφέλεια του ποδοσφαιριστή. Θα ήθελα πολύ να έχουμε τα λεφτά αυτά, αλλά ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Είτε ο Μάκος θα φύγει τώρα, είτε θα μείνει και θα φύγει τσάμπα το επόμενο καλοκαίρι. Εκτιμώ πως τελικά δεν θα πωληθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: