2 Ιουνίου 2009

Παραμονή Μπάγεβιτς μέσω διοικητικών εγγυήσεων

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν ενωμένοι για το καλό της ΑΕΚ είναι οι μέτοχοι της ΠΑΕ, όπως τουλάχιστον διαβεβαίωσαν τον κόσμο της ομάδας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Νίκος Νοτιάς και ο πρόεδρος, Νίκος Θανόπουλος.

Οι δύο «ισχυροί» άνδρες της Ένωσης τόνισαν ότι υπάρχει απόλυτη σύμπνοια με το προπονητικό τιμ, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, τόνισαν ξεκάθαρα ότι θα γίνουν μεταγραφές και υποσχέθηκαν στους οπαδούς του συλλόγου, ότι τη νέα χρονιά η ΑΕΚ θα είναι πιο ανταγωνιστική.

«Είμαστε όλοι υπηρέτες της ΑΕΚ και οφείλουμε σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο μας ενημέρωση, απαντήσεις και θέλω να πιστεύω πως θα φύγουμε από εδώ σοφότεροι» είπε αρχικά ο Νίκος Θανόπουλος, ενώ ο κ.Νοτιάς συμπλήρωσε:

«Έχουμε την πυγμή και τη θέληση να τη μεγαλώσουμε και να τη φέρουμε εκεί που πρέπει. Η διοίκηση παρέχει σταθερότητα. Η διοίκηση είναι εδώ και θα συνεχίσουμε το έργο μας. Μπήκαμε στα δύσκολα, παραμένουμε στα δύσκολα και θα πάμε την ομάδα μπροστά. Η διοίκηση έχει σταθερότητα, δεν έχει αμφισβητηθεί αυτό, θα παραμείνουμε στα δύσκολα., εμείς θα την πάμε μπροστά, με τις ικανότητες μας και με την υποστήριξη του κόσμου. Στο τελευταίο παιχνίδι είδαμε τους παίκτες μας που είδα τον κόσμο και τους παίκτες μας να στηρίζουν την ομάδα. Αυτό μας έδωσε την όρεξη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Υπάρχουν πολλές φήμες, δεν υπάρχουν αυτά που έχουν ακουστεί. Το τελευταίο χρόνο απασχολούν πράγματα την ΑΕΚ που δεν έχουν βάση. Σήμερα θα τα μάθετε όλα. Εμείς είμαι εδώ και θα συνεχίσουμε, με...

τα οικονομικά που έχουμε τώρα. Κάναμε μεγάλες μεταγραφές πέρυσι ,τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει στην ΑΕΚ, θα κάνουμε προσθήκες και θα συνεχίσουμε έτσι. Στηρίζουμε τον προπονητή και όλο το τιμ, θα δουλέψουμε μαζί τους.

Αισθάνομαι αισιοδοξία για την ΑΕΚ γιατί έχουμε σταθερότητα, και λόγω προπονητή και λόγω διοίκησης. Με πονάει που δεν πήραμε το πρωτάθλημα και τα Κύπελλα που έπρεπε να πάρουμε όλη αυτή την πενταετία, ότι δεν μας σκοτώνει όμως μας κάνει πιο δυνατούς.

Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας και τον θέλουμε μαζί μας. Στο κύπελλο παλέψαμε άξιζαν και οι δυο ομάδες αυτό το αποτέλεσμα, όμως στα πλέι οφ φτάσαμε εκεί και φτάσαμε και τους χρόνου ελπίζω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Θα χτίσουμε υποδομές στην ομάδα και πάνω σε αυτές θα προχωρήσουμε».

Στη συνέχεια πήρε και πάλι τον λόγο ο Νίκος Θανόπουλος:

«Ήτανε μια δύσκολη χρονιά για όλους τόσο σε αγωνιστικό και τόσο σε διοικητικό, πρέπει να κοιτάμε που είμαστε αυτή την στιγμή. Η ομάδα έκανε μια μεγάλη ανάκαμψη. Υπάρχει σύμπνοια μεταξύ όλων. Το μέλλον της ΑΕΚ διαγράφετε καλύτερο από το παρελθόν. Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση για να διαφωτίσουμε τον κόσμο της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ήτανε και φέτος ανταγωνιστική, έφτασε και φέτος στο να παίξει δυο τελικούς, το ότι δεν πετύχαμε δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε ανταγωνιστική. Το καλοκαίρι επενδύσαμε πολλά λεφτά, δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο όμως, έτσι φέτος θα κρατήσουμε τον βασικό κορμό και θα κάνουμε τις προσθήκες που χρειάζεται έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα οδηγήσει την ΑΕΚ σε καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Όταν οι παίκτες γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, όταν ο προπονητής είναι ίδιος, τότε αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Το μπάτζετ είναι σχετική λέξη, περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους που τις εξετάζουμε κάθε μέρα με προπονητή και διοίκηση. Ο κόσμος να μην αμφιβάλει ότι η ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική, θέλουμε να αναδείξουμε νέους παίκτες, που μαζί με αυτούς θα κάνουν δυνατό σύνολο.

Η σύμπνοια δεν ορίζεται με το ποιος βάζει λεφτά, κάποιοι αποχώρησαν και μάλιστα ο Θανόπουλος μας είπε να σας πούμε ότι δεν συμμετέχει πλέον. Σημαίνει σύμπνοια ότι ο πρόεδρος αποφασίσει χωρίς κλυδωνισμούς, το διοικητικό συμβούλιο είναι σύμφωνο με τις αποφάσεις μας. Ο Νοτιάς είναι ο βασικός μέτοχος όπως και ο κύριος Παπάς που συμμετέχει με τον δικό του τρόπο.

Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις με ΠΑΟ ΟΣΦΠ, σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε σε σύμπνοια με προπονητή για το μπάτζετ και τις κινήσεις που θα γίνουν. Δεν έχει νόημα να σας πω για νούμερα, σαφώς και υπάρχουν χρήματα να διαθέσουμε. Φυσικά και υπάρχει πιθανότητα να φύγουν παίκτες, η ουσία είναι όμως να μπορούμε αν δουλέψουμε σαν ομάδα.

Έχουμε τρεις μήνες ακόμα και μιλάμε ήδη για μεταγραφές που θα γίνουν όσες και αν χρειαστεί, είτε 2-3 είτε 5-6. θα επενδύσουμε, η μάλλον θέλουμε να πάρουμε καρπούς στις περσινές μας επενδύσεις'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: