13 Ιουνίου 2009

«Κλέφτες» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τους διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης

Αιχμές κατά της τακτικής της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα. Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» τάχθηκε εναντίον της στρατηγικής που έχει η «αιώνια» αντίπαλος σχετικά με την αγορά των παικτών.Αφορμή στάθηκε το τεράστιο ποσό που δαπάνησε η Ρεάλ για την αγορά των Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Λαπόρτα διαφωνεί κάθετα με το σκεπτικό αυτό, δηλαδή να αγοράζει έτοιμους ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες.Θεωρεί ότι η τακτική της Μπαρτσελόνα, που στηρίζεται στο να δημιουργεί τους παίκτες, είναι ορθότερη:

«Εμείς φτιάχνουμε τον Καλύτερο Παίκτη της χρονιάς για την FIFA, και εκείνοι τον αγοράζουν έτοιμο. Είναι δύο διαφορετικά μοντέλα δύο διαφορετικών ομάδων», τόνισε εμφανώς εκνευρισμένος ο Λαπόρτα.
Φαίνεται να είναι τέτοια η οργή του που δεν δίστασε να πει πως η Ρεάλ κλέβει τους παίκτες:«Υπάρχουν δύο διαφορετικές δομές, δύο διαφορετικοί τρόποι για να καταλάβεις την ζωή και το ποδόσφαιρο. Το δικό μας μοντέλο είναι βασισμένο στις προβλέψεις και στην δουλειά ενώ αυτό της Μαδρίτης είναι υπερρεαλιστικό, βασισμένο στο να κλέβουν».
Η απάντηση από πλευράς Ρεάλ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: