21 Ιουνίου 2009

ΠΑΟ: Φουλάρουν για Κατσουράνη!

Στην απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη στρέφουν το βλέμμα τους στον Παναθηναϊκό μετά και το «ναυάγιο» με τον Ορλάντο Ένχελααρ. Στην τελική ευθεία θα μπει το θέμα, με τον διεθνή μέσο και τον μάνατζέρ του, Ρότζερ Λίντσε, αλλά και τον Νικόλα Πατέρα να έχουν νέες επαφές με τη Μπενφίκα για να υπάρξει θετική κατάληξη. Διατεθειμένοι να προσφέρουν 9 εκατ. ευρώ για να ντύσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στα «πράσινα» είναι στο «τριφύλλι» σύμφωνα με γαλλικά Μέσα. Στο «κόλπο» για τον Σεμπάστιαν Πουϊγκρενιέ η Μονακό.

Και τώρα «Κατσούρ»

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε συνδυάσει τις περιπτώσεις των Ορλάντο Ένχελααρ και Κώστα Κατσουράνη, μετά και τη χθεσινή αρνητική τροπή που πήραν τα πράγματα για τον Ολλανδό μέσο, είναι λογικό το βάρος να πέφτει εξ’ ολοκλήρου για την απόκτηση του διεθνούς παίκτη της Μπενφίκα. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος και ο μάνατζέρ του, Ρότζερ Λίντσε θα έχουν νέες επαφές με τους διοικούντες των Πορτογάλων, όπως άλλωστε και ο Νικόλας Πατέρας με σκοπό να μπει το θέμα στην τελική ευθεία και να έχει θετική έκβαση. Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα όλοι γνωρίζουν για την υπόθεσή του έλεγαν χθες πως «η υπόθεση του "Κατσούρ" θα έχει αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό».

Γερό μπάσιμο για Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι γνωστό πως αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όμως ο παίκτης είναι σαφές πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σ’ ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός RMC ανέφερε χθες πως οι «πράσινοι» έχουν στα «σκαριά» νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Γάλλο επιθετικό, της τάξεως των 8-9 εκατ., όμως το κατά πόσον ισχύει κάτι τέτοιο, όταν αναφέρουν ωε πρόεδρο του «τριφυλλιού» τον Αργύρη Μήτσου είναι μια άλλη ιστορία…

«Ο πρόεδρος Αργύρης Μήτσου πάντα ονειρευόταν να τον ντύσει στα πράσινα, και οι Ελληνες επιμένουν. Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 6 εκατ. ευρώ που κρίθηκε ανεπαρκής. Τώρα όμως επανήλθε, μια και φέρεται διατεθειμένος να ανέβει στα 8-9 εκατ. Με ένα τέτοιο ποσό μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής, μια και η Μαρσέιγ δεν έχει άλλη πρόταση για τον διεθνή φορ. H συμμετοχή του ελληνικού συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ ίσως και να μετρήσει για τον Σισέ, που πάντως δεν δείχνει τόσο πρόθυμος να πάει στην Ελλάδα» ανέφεραν για το θέμα οι Γάλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: