9 Ιουνίου 2009

ΑΕΚ: Αισιοδοξία για Μάκο

Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου θα κάνει η ΑΕΚ την Τρίτη. Η "Ένωση" είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Πανιωνιου ώστε να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον 22χρονο μεσοαμυντικό, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η προοπτική της Μόχανο 1860 φαίνεται πως δεν ικανοποιεί τον παίκτη, επιθυμία του οποίου είναι να μετακομίσει στην ΑΕΚ με κάθε κόστος. Στο μεταξύ, επόμενος στόχος της διοίκησης ακούσει στο όνομα Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος άσος του Λεβαδειακού βρίσκεται στη λίστα του Σερβοέλληνα τεχνικού και η περίπτωση του θεωρείται προσιτή.

Τέλος, θέμα λίγων ημερών θεωρείται η οριστικοποίηση της μεταγραφής του 23χρονου Ρουμάνου μέσου, Ίλιε Ιορντάκε, ο οποίος ανέφερε: "Περιμένω πώς και πώς να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ήρθα και προπονήθηκα για τρεις μέρες με την ομάδα, δεν έκρυψα πως ήθελα πολύ να γίνει η μεταγραφή.

Θεωρώ την ΑΕΚ πολύ ελκυστική προοπτική και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες. Είναι τιμή μου να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα και υπό τις οδηγίες του Μπάγεβιτς. Ηταν δίπλα μου εκείνες τις τρεις μέρες και πιστεύω πως θα με βοηθήσει να βγάλω στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο εαυτό μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: