24 Ιουνίου 2009

ΟΣΦΠ: Απαντά με Γκονζάλες!

Στον Ολυμπιακό λένε πως δεν... πολυκαίγονται με τη μεταγραφή του Λέτο στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, στοχεύουν ψηλά και συγκεκριμένα στην απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες από την Μπέτις. Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Κάλστρομ. « Ικανοποιημένος με την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ντάρμπισαϊρ.

Κινείται για Γκονζάλες

Είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί αριστεροπόδαρος μέσος. Και από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» τον μέχρι πρότινος «ερυθρόλευκο», Σεμπάστιαν Λέτο, οι Πειραιώτες θα απαντήσουν με κάτι πιο δυνατό! Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Μαρκ Γκονζάλες, ένας παίκτης που την περσινή σεζόν έβγαλε μάτια με τη φανέλα της Μπέτις.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος γνωρίζουν ότι η περίπτωσή του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Παρόλο που οι Ανδαλουσιάνοι έπεσαν κατηγορία, οι απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του Χιλιανού άσου συνεχίζουν να είναι μεγάλες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη του επαφή ο Ολυμπιακός πληροφορήθηκε ότι το ποσό που αξιώνει η ισπανική ομάδα ξεφεύγει από τον προγραμματισμό του μπάτζετ. Συνέχισε, όμως, ζητώντας τον παίκτη δανεικό. Επίσης χωρίς αντίκρισμα… Η επόμενη κίνηση θα αφορά συνιδιοκτησία 50-50%. Τις επόμενες μέρες θα προκύψουν νεότερα στη συγκεκριμένη υπόθεση και στο λιμάνι ευελπιστούν ότι θα κάνουν το «deal» και ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα.

Συνεχίζουν για Κάλστρομ

Σταματημό δεν έχουν τα δημοσιεύματα στη Γαλλία που ισχυρίζονται ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Λιόν για την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά στον Σουηδό μέσο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η περίπτωσή του δεν ενδιαφέρει.

Ο Κετσπάγια τρελαίνεται και μόνο στην ιδέα να δει στα ερυθρόλευκα τον διεθνή άσο και θεωρεί ότι η ενδεχόμενη απόκτησή του θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Δεν αποκλείεται στο λιμάνι να ανιχνεύσουν τι «παίζει» με τον Κάλστρομ και εφόσον δεν καταφέρουν κάτι να στραφούν στον Τετέι της Ρόζενμποργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: