24 Ιουνίου 2009

Χαστούκι για Ολυμπιακό η απόκτηση Λέτο! Στον ΠΑΟ και ο Κατσουράνης...

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθεί και επίσημα η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό. Όπως επιβεβαιώνει η ΠΑΕ, οι επαφές του Κώστα Αντωνίου με την Λίβερπουλ ολοκληρώθηκαν για σήμερα και το θέμα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Οι «πράσινοι» έχουν δώσει τα χέρια με την αγγλική ομάδα κοντά στα 4εκατ. ευρώ, αλλά και με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Ενδεχομένως μέχρι την Πέμπτη το «τριφύλλι» να είναι σε θέση να ανακοινώσει την μετακίνηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού στην Παιανία.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να «κλείσει» και επιθετικό. Το όνομα που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας είναι του Αιγύπτιου επιθετικού της Γουίγκαν (έπαιξε δανεικός), Αμρ Ζακί. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό στράικερ, ύψους 1,85, που έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θέλει ο Χενκ Τεν Κάτε. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν για πρόταση και λένε το εξής: «Ο παίκτης μας έχει προταθεί. Είναι στη λίστα», σε αντίθεση με τις πληροφορίες μας που αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει πρόταση δανεισμού στη Ζάμαλεκ όπου ανήκει.

Αγκαλιά με Κατσουράνη

Πιο κοντά από ποτέ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Κατσουράνη φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός. Δημοσιεύματα στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για συμφωνία των «πρασίνων» με την Μπενφίκα για την αγορά του 30χρονου μέσου έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά στο εμπόδιο της ΑΕΚ και του όρου που προβλέπει αποζημίωση της σε περίπτωση επιστροφής του παίκτη στην Ελλάδα; Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε μία πρώτη κρούση στη διοίκηση της «Ένωσης» για να πάρει ένα ποσό και να παραιτηθεί του σχετικού όρου. Είναι λοιπόν πιθανό να λάβει η ΑΕΚ ένα ποσό (1-1,5 εκατ. ευρώ) για να ανάψει το πράσινο φως και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του διεθνούς άσου στο «τριφύλλι». Όλα δείχνουν πως ο Κώστας Κατσουράνης θα αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα του ΠΑΟ μετά τον Σεντρίκ Καντέ. Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί ως την Τετάρτη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιο χαστούκι αγαπητέ, ευχαρίστως να γυρίσω κι το άλλο μάγουλο.