15 Ιουνίου 2009

Κοντά σε Κατσουράνη και Κρουζ!

Η Μπενφίκα δεν τα βρήκε με το Αμβούργο, που ήθελε σε μεγάλο βαθμό τον Κώστα Κατσουράνη και ο δρόμος για την επιστροφή του Έλληνα μέσου στην Ελλάδα "ανοίγει" διάπλατα. Επιθυμία να τελειώσει άμεσα το… σήριαλ, από όλες τις πλευρές. Σύντομα οριστικές εξελίξεις. Έρχονται οι μάνατζερ του Χούλιο Κρουζ, που λογικά υπογράφει!
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Record", Αμβούργο και Μπενφίκα δεν κατάφεραν να βρουν κοινό σημείο επαφής, στις διαπραγματεύσεις τους για τον Κατσουράνη και ο Παναθηναϊκός είναι ο κερδισμένος της υπόθεσης, καθώς βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη μεταγραφή του έμπειρου μέσου.
Το Αμβούργο εξετάζει άλλες περιπτώσεις για τη θέση στα χαφ, ο Έλληνας άσος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και όλα δείχνουν πως αυτό θα γίνει σε λίγες μέρες, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, της ηλεκτρονικής έκδοσης της έγκυρης εφημερίδας.
Εν τω μεταξύ, στην Ελλάδα αναμένονται οι μάνατζερ του Χούλιο Κρουζ. Όλα δείχνουν πως ο 35χρονος Αργεντινός σταρ θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό, σε μία σπουδαία μεταγραφή, που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την επιθετική γραμμή της ελληνικής ομάδας.
Τέλος, οι Άγγλοι κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, προς το πρόσωπο του Μάικλ Όουεν! Ο Άγγλος επιθετικός μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από τη Νιούκαστλ, η οποία υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και οι μάνατζέρ του τον προτείνουν σε πολλές ομάδες, σύμφωνα με την "DailyMail".
Οι απαιτήσεις του κυμαίνονται περίπου στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ έχει προταθεί στις Εβερτον, Άστον Βίλα, Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι. Δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα, όταν ακόμα και σε κακή αγωνιστική κατάσταση, "πουλάει"…

Δεν υπάρχουν σχόλια: